Voorzitter SPR Cleo van Os

Student International Hotel en Hospitality Management EuroCollege Rotterdam

Wie ben je?

Ik ben Cleo van Os, 23 jaar en ik kom uit Maarheeze. Op dit moment zit ik in het tweede jaar van de versnelde hbo opleiding International Hotel en Hospitality Management aan EuroCollege in Rotterdam. Naast student ben ik voorzitter van mijn senior projectgroep.

Welke opleiding deed je hiervoor?

Voordat ik op EuroCollege begon heb ik de opleiding juridisch medewerker op het MBO in Eindhoven afgerond. Vervolgens heb ik twee jaar in de horeca gewerkt. Uiteindelijk zocht ik meer uitdaging en ben ik op zoek gegaan naar een vervolgopleiding. Zo kwam ik bij EuroCollege terecht.

Welke verschillen merk je met de versnelde hbo opleiding aan EuroCollege?

De grootste verschillen tussen de versnelde hbo opleiding aan EuroCollege en mijn vorige opleiding, is de begeleiding die je krijgt en natuurlijk het versneld traject dat wordt aangeboden. Omdat we hier een versnelde hbo opleiding volgen leren we gedisciplineerd te werken. Daarnaast biedt EuroCollege extra lessen of juist extra uitdaging voor iedereen die dat wil of nodig heeft. Bij de opleiding International Hotel en Hospitality Management word je echt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen.

Heb je al veel geleerd op EuroCollege?

Jazeker, ik leer elke dag weer nieuwe dingen. Wat ik het belangrijkste vind op deze hotelschool in Rotterdam, is dat ze je de mogelijkheid geven om te leren van deskundigen. Alle docenten komen uit het bedrijfsleven en kennen dus het klappen van de zweep. Daarnaast doe je door het learning by doing principe ontzettend veel praktijkervaring op. Zo organiseer ik tijdens het senior project bijvoorbeeld een evenement onder begeleiding van deskundigen. Het fijne hieraan is dat je leert hoe het in de praktijk te werk gaat en je krijgt de mogelijkheid om direct van je fouten te leren.

Heb jij al een No Pain, No Gain moment ervaren op EuroCollege?

No Pain, No Gain! Dit is het motto van EuroCollege en dat merk je aan alles. Daardoor is het ondertussen onder de studenten zo geïntegreerd dat het ook ons motto is geworden. Het succesvol afronden van deze versnelde hbo opleiding is dan ook hard werken, maar ik weet dat ik mijn carrière zo een vliegende start geef.

Welke functie of droom wil je later bereiken?

Het is mijn droom om later te werken voor een groot hotelketen. Hier wil ik in eerste instantie aan de slag als general manager en hopelijk later doorgroeien als regiomanager.

Studeren aan EuroCollege – heb jij het in je?

Wil jij meer weten over onze versnelde hbo opleidingen in Amsterdam en Rotterdam? Meld je dan aan voor een open dag bij EuroCollege en ervaar zelf de unieke sfeer en werkwijze van EuroCollege business school. Vragen? Neem dan contact op met Patricia Avci via mail of een app naar 06 482 547 53.