Ik ben Julian Fijma. Ik ben 19 jaar oud en kom uit Enkhuizen. De opleiding die ik volg is International Business & Entrepreneurship. Ik zit nu in mijn tweede jaar.

Green Basilisk

Voor de Senior Projecten ben ik voorzitter van een project van het bedrijf Green Basilisk. Green Basilisk maakt een toevoeging voor beton. Deze toevoeging zorgt ervoor dat het beton zelfhelend wordt, dit doet het doormiddel van bacteriën en de juiste voedstoffen. Green Basilisk wil de Amerikaanse markt betreden, hiervoor schrijven wij een plan.

Pitchen

Project

Dit project trok mij omdat ik een interesse heb in vernieuwde technologieën en ideeën, hier valt Green-basilisk zeker onder. Het marktonderzoek lijkt mij ook erg interessant omdat ik hier nog geen ervaring in heb. Er valt dus veel te leren.

Ik geloof sterk in het meeste maken van de kansen die je aangeboden worden.

Ik geloof sterk in het meeste maken van de kansen die je aangeboden worden. Mijn opleiding gaat mij relatief goed af en met mijn vrije tijd wou ik meer doen. Dit bracht mij bij het voorzitterschap.


Ik heb een interesse in leiding geven dit is ook de reden dat ik voor de opleiding International Business & Entrepreneurship koos, maar ook het voorzitterschap. Ik denk dat het mij de mogelijkheid geeft meer te leren en mij te ontwikkelen.

Zomerstage

Mijn zomerstage heb ik gelopen bij een belastingadviseur kantoor. Hier heb ik geleerd dat ik zeer geïnteresseerd ben in het fiscaal-en financieel vakgebied. Hier wil ik mij zeker verder in ontwikkelen, dit is ook huidig mijn carrièredoel.

Verwachting

Ik verwacht met het voorzitterschap mij verder te ontwikkelen in het leiden van projecten en alles wat daarbij komt komen kijken. Deze ontwikkelingen neem ik mee voor mijn toekomstige carrière.

Volg Julian en de andere voorzitters van de senior projects op instagram of ontmoet ze tijdens een van onze open dagen!