De maand oktober staat in het teken van de Senior Projects. We vertellen jullie graag meer over de Senior Projects waar de tweedejaars hbo-studenten aan werken en over het voorzitterschap.

Deze week vertelt is student International Business & Entrepreneurship student Ruben van Ravens aan het woord.

“Wacht niet op een kans, pak er een”

Het voorzitterschap is een bijzondere functie tijdens het Senior Project. Als voorzitter van een Senior Projectgroep krijg ik verschillende verantwoordelijkheden, zowel naar de groep, als naar de opdrachtgever en ook naar EuroCollege zelf. Om dit op de juiste manier te doen biedt EuroCollege onder anderen managementtrainingen. Na een traject van solliciteren en motiveren ben ik verkozen tot voorzitter van de Senior Projectgroep Rott. Brouwers.

De pitch

Project Rott. Brouwers

Rott. Brouwers is een echte Rotterdamse bierbrouwerij die dit jaar naar verwachting 20.000 liter bier gaat produceren. Samen met deze opdrachtgever hebben wij doelstellingen opgesteld die wij komende 8 maanden willen gaan realiseren.

Met een team van enthousiaste mannen met een passie voor (speciaal)bier, is dit project op ons lijf geschreven. Ik kijk uit naar een leerzame tijd waar ik me zowel persoonlijk als zakelijk verder kan gaan ontwikkelen.

Volg Ruben en de andere voorzitters van de senior projects op instagram of ontmoet ze tijdens een van onze open dagen!