Nieuws

EuroCollege studenten zijn gewild

Oud-Student aan het woord

Oud-Student aan het woord

‘’Bedrijven willen EuroCollege studenten omdat wij iets extra’s brengen’’

Peter Anneveld is een oud-student die International Hotel & Hospitality heeft gevolgd op EuroCollege hogeschool Rotterdam. Wij hebben gevraagd hoe hij het studeren bij de EuroCollege heeft ervaren. ‘’Na mijn studie wilde ik meteen aan de slag. Aan keuze geen gebrek, ik had meerdere sollicitaties lopen en was dus heel erg gewild mede door mijn EuroCollege diploma.’’

Bedrijven willen EuroCollege studenten
‘’Een EuroCollege diploma is een prestige diploma. Je zult dit merken bij je toekomstige sollicitaties. Het harde werken, discipline en coaching beleid van de EuroCollege werpt zijn vruchten af.’’ EuroCollege doet veel aan praktische opdrachten waarin wij niet het bedrijfsleven simuleren maar echte opdrachtgevers koppelen aan studenten. Kortom, je bouwt gedurende je studie al een indrukwekkende CV op wat in toekomstige sollicitaties de doorslag kan geven tussen jou en een andere kandidaat.

Career conference day
EuroCollege kent een netwerk event waar studenten de mogelijkheid krijgen om met werkgevers in gesprek te gaan, met het oog op een stageplaats, afstudeerplek of baan.
‘’De career conference day van EuroCollege laat zien dat je er niet alleen voor staat. Ik heb hier contacten gelegd en zelfs een stage aangeboden gekregen!’’.

Aan de slag
‘’Als ik kijk naar een aantal van mijn vrienden en mensen in de maatschappij die moeite hebben om een leuke baan te vinden of überhaupt een baan dan voel ik me gezegend dat ik wel de kans heb om te doen wat ik echt wil doen. Met een EuroCollege diploma sta je sterker in de markt.’’ Aldus Tom, die na het afstuderen al snel aan de slag kon in het bedrijfsleven.