Nieuws

EuroCollege buitengewoon trots op de fantastische uitslag van de NSE-enquête

Het tevredenheidsonderzoek

Ieder jaar worden studenten uit het hele land uitgenodigd om deel te nemen aan een tevredenheidsonderzoek over hun opleiding in de Nationale Studenten Enquête. Dit jaar deed EuroCollege voor het eerst mee en wij zijn buitengewoon trots op de resultaten.


Alle drie de bacheloropleidingen, International Hotel & Hospitality Management, International Business & Entrepreneurship en Hospitality & Event Management, scoren gemiddeld het hoogst binnen hun categorie. Daarmee presteert EuroCollege beter dan andere scholen in hun onderwijsgebied. EuroCollege is trots op dit prachtige resultaat en wil hierbij de studenten die mee hebben gedaan aan de enquête hartelijk bedanken. 

“Ik had niet anders verwacht!"

Resultaten

De studenten zijn zeer tevreden met de docenten en de klassengrootte, maar zij vinden vooral dat hun studie uitdagend is. Als school vinden wij deze punten ontzettend belangrijk en uit dit resultaat blijkt dat onze studenten deze optiek met ons delen.

Oud-student Peter Anneveld vindt de uitslag van de enquête meer dan terecht: “Ik had niet anders verwacht! Dagelijks kijk ik positief terug op mijn tijd op het EuroCollege en de dingen die ik daar heb geleerd. Niet alleen op theoretisch niveau maar ook hoe ik als persoon ben gegroeid. De school staat echt voor je klaar en begeleidt je bij elke stap tijdens je studie om uiteindelijk voorbereid te zijn op het bedrijfsleven”.