Evenementen & Hotelmanagement

Opleiding hotel- en eventmanagement, mbo

Een leven zonder hotels, restaurants en events is ondenkbaar. Stel je eens voor dat je geen concerten meer kunt bezoeken of niet meer kunt overnachten in een luxueus vijfsterrenhotel? Met de EuroCollege mbo-opleiding Evenementen & Hotelmanagement bieden we je een mooie opstap in een dynamische ondernemende wereld van hotel- en eventmanagement. 

Vraag brochure aan Meld je aan voor de open dag

Managen en ondernemen

De wereld van hotel- en eventmanagement is letterlijk een wereld met ongekende mogelijkheden voor ondernemende mensen, zij kent geen grenzen. In twee intensieve studiejaren op onze middelbare hotelschool leiden wij jou versneld en begeleid op voor de niveau 4+ opleiding die zich richt op eventmanagement & hotelmanagement. Het is een afwisselende studie, vol spanning, uitdaging en ondernemerschap.

Management, concepten

Werken of ondernemen in deze branche betekent werken in een omgeving waar droom en werkelijkheid door elkaar lopen. Een hotelgast wil in een hotel verwend worden als een vorst. Bezoekers van evenementen willen van een beleving genieten, waarin geluid, licht en smaak samenkomen in een creatief concept. Tijdens onze mbo managementopleiding leren we je er alles over.

Theorie en praktijk

Op de hotel- en eventschool van EuroCollege werk je aan de ontwikkeling van je kennis, vaardigheden en mentaliteit op het gebied van hotel- en eventmanagement. De theorie krijg je aangereikt in de vorm van traditionele klassikale lessen. Je leert bij ons ook in de real life praktijk. Je houdt je staande op events als het North Sea Regatta, het CHIO of de Lady Ride's van Leontien van Moorsel. Ook leer je vips ontvangen tijdens een World Trade Congress of 'charity diners' die EuroCollege organiseert.

Projecten