Sinds 1949

"EuroCollege is de oudste hotelschool en presteert als een van de besten van Nederland."

Hotelschool in Rotterdam en Amsterdam

Studeren aan de beste hotelschool van Nederland? Kiezen tussen de middelbare of de hogere hotelschool? Versneld en intensief begeleid? Op de hogere hotelschool / hbo van EuroCollege studeer je International Hotel & Hospitality Management® en op de middelbare hotelschool / mbo Evenementen & Hotelmanagement®, een niveau 4+ opleiding.

EuroCollege is de oudste hotelschool  en presteert als een van de besten van Nederland. Wij leren je ver buiten je eigen grenzen kijken. Je leert volhouden en de beste willen zijn. Je zult "all over the world" werkzaam zijn in hotels, resorts of restaurants. Van India, Brazilië en China tot Europa. Wij besteden veel aandacht aan de "soul of service". Succes wordt immers bepaald door de juiste mentaliteit!

Brochure? Open dag Hoogste slagingspercentage van Nederland

Internationaal stage lopen

Met de globalisering, die de huidige wereld kenmerkt, wordt het beroep van hotelmanager steeds interessanter. Dit begint al tijdens je opleiding. Onze hotelschool biedt stageplaatsen in landen als Argentinië, China, India en Thailand. Voor degenen die het wat dichter bij huis zoeken, zijn allerlei boeiende functies beschikbaar in vier- of vijfsterren hotels. Of je nu in het binnenland of buitenland in een hotel werkt, als hotelmanager leer je omgaan met internationale gasten. Je loopt stage in serieuze hotels.

EuroCollege is de best presterende school van Nederland.

EuroCollege hogere hotelschool

De gastvrijheidindustrie is binnen de Nederlandse en de wereldeconomie niet meer weg te denken. Ontelbare hotels en resorts bieden dagelijks onderdak aan evenzoveel bezoekers. Mensen die op reis zijn, een evenement bezoeken of een zakenbijeenkomst houden. Op onze hogere hotelschool vind je onder andere de volgende passende hbo bachelor: International Hotel & Hospitality Management.

Hotel business is big business!

Voor een loopbaan in de hotelwereld moet je heel wat in huis hebben. Je streeft alleen maar naar het beste voor je gasten. Kwaliteit en tevreden klanten zijn belangrijk voor jou. Dit betekent werken in een omgeving waar droom en werkelijkheid in elkaar overgaan. Een hotelgast wil in een vijfsterren hotel verwend worden als een prins of prinses. Een gezin wil in een resort een stukje paradijs ervaren. De vermoeide zakenman wil na een zware dag, zonder zorgen uitrusten. Een bezoeker van een event wil van een totale beleving genieten, waarin geluid, licht en smaak samenkomen in een creatief concept. Deze beleving moet in goed evenwicht en afstemming neergezet worden.

EuroCollege middelbare hotelschool

Tijdens de mbo 4+ opleiding Evenementen & Hotelmanagement® bieden we je een mooie opstap in deze dynamische wereld van events en hotels. Het is letterlijk een wereld met ongekende mogelijkheden en zonder grenzen. In twee intensieve studiejaren leiden wij jou versneld en begeleid op voor de niveau 4+ opleiding: Evenementen & Hotelmanagement®. Het is een boeiende en afwisselende studie, vol spanning en uitdaging. Een middelbare hotelschool die je leert om je grenzen te verleggen.

EuroCollege laat theorie en praktijk samenvallen

Met deze mbo-opleidingwerk je aan de ontwikkeling van je kennis, vaardigheden en mentaliteit. De theorie krijg je aangereikt in de vorm van ‘ouderwetse' klassikale lessen. Daarnaast trainen wij jou in de real life praktijk. Je leert je staande houden op hospitality events als het North Sea Regatta of het CHIO. Tevens leer je vips ontvangen tijdens bijvoorbeeld een World Trade Congress, Congressen in Amsterdam, RAI en charity diners die EuroCollege organiseert. Je leert de fijne kneepjes van het hotelvak.

Intake plannen? Interviews met studenten.