Over EuroCollege

Getting the right attitude

"De bevrediging in dit werk is groot. Je werkt met jonge mensen. Deze mensen brengen wij verder, leiden wij op en studeren bij ons af en starten daarna hun carrière. Groots is dat. In al het werk dat ik gedaan heb, ben ik geen mooier resultaat tegen gekomen dan een student die is afgestudeerd!"

Missie EuroCollege

EuroCollege wil de concurrentiepositie van zijn afgestudeerden dusdanig ontwikkelen en versterken dat zij een blijvende voorsprong hebben op de arbeidsmarkt in zowel Nederland als daarbuiten. Dit wordt bereikt door opleidingen aan te bieden die zich niet enkel op kennis richten, doch ook volop investeren in de mindset, wilskracht, zelfdiscipline en daadkracht van de jonge talenten middels de doelgerichte aanpak van 'learning by doing", alsmede stevige coaching. Tevens leren de studenten dat deadlines deadlines zijn en dat succes vaak bevochten moet worden. No pain, no gain.

Learning by doing

Ons particulier onderwijs biedt een aanpak die in de wereld van business, hotels en evenementen als normaal wordt gezien: op tijd komen, aanwezig zijn, initiatief tonen, deadlines eerbiedigen, volhouden, netjes kleden en te allen tijde beleefd zijn. Afspraken zijn heilig! Je mag een collega, een opdrachtgever en een klant nooit laten wachten. En dit alles dient één doel: prestaties leveren en de klant tevreden stemmen!

Lees de interviews Interview met de directeur Hoogste slagingspercentage Studiefinanciering

No pain, no gain

De business, hotel en event managementprojecten die wij aanbieden zijn spraakmakend. Tijdens de versnelde hbo- en mbo-opleidingen doe je bij ons ervaring op met échte budgetten, échte verantwoordelijkheid en échte stress. Anders dan bij fictieve projecten mogen de opdrachten van EuroCollege Hogeschool nooit mislukken.

Kleinschalig

Bij ons volg je een opleiding versneld en stevig gecoacht. Wij houden natuurlijk rekening met de verschillende achtergronden van onze studenten. De school telt 220 studenten en de groepsgrootte per klas is maximaal 18 (hbo) en 15 (mbo) studenten. Alle mbo-studenten en de eerstejaars van de bacheloropleidingen event- en hotelmanagement van de international hotelschool zitten van 9.30 tot zeker 17.00 uur op school, met een uitloop naar 18.00 uur.

Trots!

 Op EuroCollege wordt hard gewerkt. Succes komt niet van zelf. Dat dwing je af. Met recht zijn onze studenten trots op het resultaat. No pain, no gain!