EuroCollege HBO in Amsterdam

EuroCollege Hogeschool Amsterdam

EuroCollege HBO in Amsterdam

EuroCollege Amsterdam

Studeren in de hoofstad van Nederland? Dat kan! Amsterdam staat in de top 10 van populairste steden ter wereld! Maak van deze wereldstad jouw studiestad. Je vindt EuroCollege op tien minuten lopen van station Amsterdam Sloterdijk.


In Amsterdam kun je een hbo-opleiding of mbo-opleiding volgen op het gebied van hotelmanagement, eventmanagement, toerisme, business, asian markets en Finance.

Bezoek onze open dag!

A reflective practitioner

De begeleiding is erop gericht om van onze studenten stevige, zelfstandige professionals te maken die van aanpakken weten. A reflective practitioner. De praktijk is real life, onze aanpak en cultuur bedrijfsmatig. Onze afgestudeerden zijn carrière gericht, kijken niet op het klokje en weten wat verantwoordelijkheid dragen is. Bovendien zijn onze studenten representatief en hoffelijk. Als school willen wij tot de beste behoren!

Motivatie en mentaliteit

Studeren aan EuroCollege vereist volharding en motivatie. Wanneer studenten ontdekken dat hard werken gepaard kan gaan met plezier, geeft hen dat een enorme drive. Voor ons is het van belang dat onze studenten zich bij ons prettig voelen en het naar hun zin hebben want alleen dan kunnen zij optimaal presteren. Daarnaast vormt ‘Learning by doing’ de rode draad binnen al onze opleidingen. Bij EuroCollege gaan theorie en praktijk hand in hand. Je hebt er niets aan wanneer je alleen maar uit boekjes leert. Het gaat ook om de ervaring. Die laten we onze studenten daarom heel intensief opdoen. Bij EuroCollege is het niet ‘of’ kennis ‘of’ ervaring maar ‘en’ kennis ‘en’ ervaring.