EuroCollege Amsterdam

EuroCollege Amsterdam

EuroCollege Amsterdam

Bij EuroCollege vind je opleidingen zoals International business, Sales, Asian Markets, Hospitality, Tourism, Finance & Eventmanagement. EuroCollege is de best presterende hogeschool van Nederland, ook inn Utrecht. We vragen veel van onze studenten. Je motivatie en doorzettingsvermogen staan centraal. Maar daar krijg je veel voor terug.

  • Versnelde MBO én HBO opleidingen
  • Kleine klassen en persoonlijk contact
  • Focus op motivatie, discipline en professionaliteit
  • Hogere Hotelschool & International Businessschool

Hotelschool in Amsterdam

EuroCollege is de oudste Hotelschool van Nederland met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Eindhoven. Met opleidingen in hospitality, tourism en eventmanagement maken wij van jou een internationale professional. Bekijk onze opleidingen:

WE LEAVE NO ONE BEHIND. WE PULL EACH OTHER UP

International business & ondernemerschap

Wil jij ondernemen? Een echte business professional worden? Bij EuroCollege leiden we toekomstige ondernemers en leiders vanuit onze International Businessschool.

EuroCollege Amsterdam - MBO/HBO open dagen

Regelmatig organiseert EuroCollege Open dagen. Je krijgt hier een betere indruk van de opleiding en je kunt al je vragen kwijt. Meer weten? Schrijf je dan in voor een open dag, we zien je graag verschijnen!

Open dagen

Studeren in Amsterdam

Amsterdam is een populaire stad waar áltijd wat te doen is. Met de Johan Cruijff Arena voor voetballiefhebbers, HMH voor muziekliefhebbers en het internationaal befaamde ADE voor dance-liefhebbers biedt onze hoofdstad veel meer. Zo zijn er allerlei sportverenigingen, studieverenigingen, gezellige restaurantjes, barretjes, musea en uitgaansgelegenheden. Voor ieder wat wils! Dat maakt Amsterdam één van de populairste studentensteden van Europa.

Kamer of appartement huren in Amsterdam?

Een studentenkamer vinden in Amsterdam is niet altijd eenvoudig. Lukt het niet direct om een kamer te vinden? Geen zorgen! Veel studenten krijgen de gouden tip via medestudenten die al op kamers zitten. Ook kun je kiezen voor een particuliere. Houd er wel rekening mee dat de kosten hiervoor aardig kunnen oplopen. In Amsterdam is er nu eenmaal meer vraag dan aanbod.

EuroCollege Amsterdam

Kabelweg 44
1014BB Amsterdam
020 - 672 75 75
info@eurocollege.nl