EuroCollege Rotterdam

EuroCollege Rotterdam

EuroCollege Rotterdam

De best presterende Hogeschool van Nederland biedt opleidingen International business, Sales, Hospitality, Tourism, Finance & Eventmanagement. EuroCollege is de best presterende hogeschool van Nederland. We vragen veel van onze studenten qua motivatie en doorzettingsvermogen. Maar daar geven we ook veel voor terug.

  • Versnelde MBO én HBO opleidingen
  • Kleine klassen en persoonlijk contact
  • Focus op motivatie, discipline en professionaliteit
  • Hogere Hotelschool & International Businessschool 

 

Hotelschool in Rotterdam

EuroCollege is de oudste Hotelschool van Nederland met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Utrecht.  Een groot deel van onze opleidingen richt zich op het opleiden van professionals in hospitality, tourism en eventmanagement:

WE LEAVE NO ONE BEHIND. WE PULL EACH OTHER UP.

International business & ondernemerschap

Naast hospitality opleidingen leiden we toekomstige ondernemers en leiders vanuit onze International Businessschool

Kamer of appartement huren in Rotterdam?

Helaas is het vinden van een studentenkamer niet altijd eenvoudig, diverse (commerciële) partijen spelen hier op in. Lukt het niet direct om een kamer te vinden? Geen zorgen! Veel studenten krijgen de gouden tip juist via medestudenten die al op kamers zijn. Particuliere woonruimte behoort ook tot de mogelijkheden houdt er wel rekening mee dat de kosten hiervoor aardig kunnen oplopen omdat er meer vraag dan aanbod is.

EuroCollege Rotterdam - MBO/HBO open dagen

Regelmatig organiseert EuroCollege Open dagen gericht op specifieke opleidingen. Naast een betere indruk van de opleiding kun je hier ook al je vragen kwijt. Ben jij ook zo benieuwd geworden? Schrijf je dan in voor een open dag, we zien je graag verschijnen!

Open dagen

EuroCollege Rotterdam

Westblaak 139 / 5 hoog
3012KJ Rotterdam
010 - 478 01 29
info@eurocollege.nl