Eventmanagement, student Ricardo Kruyt

Eventmanagement, student Ricardo Kruyt

Eventmanagement, student Ricardo Kruyt

Ik wilde een opleiding die me snel op een goed niveau bracht. Een vriend van me had EuroCollege gedaan en ik hoorde van hem veel positiefs. Ik ben nog wel op een open avond van een andere opleiding geweest maar daar ben ik snel weg gegaan.

Op welke school zat je?

Ik werkte voordat ik aan EuroCollege ging studeren enige jaren als assistent-manager. Daarvoor heb ik Mbo management gedaan.

Zie je verschillen?

Mijn vorige opleiding stelde niet veel voor. Ik was er meer niet dan wel, maar haalde toch hoge cijfers.

Heb je veel geleerd?

Ik ben natuurlijk vaak op evenementen geweest maar op EuroCollege ging een wereld voor me open toen ik een evenement ook van de andere kant kon zien. Ik vind vakken als project management, event marketing en sponsorship dus ontzettend interessant. Ik merk ook dat ik door de vakken veel meer inzicht krijg in praktijksituaties. Er zijn veel elementen in een managementsituatie die ik nu heel anders aanpak.

Waar ben je trots op?

Mijn studieresultaten zijn goed en daar ben ik best blij mee. Als mijn project goed loopt en als alle betrokkenen tevreden zijn dan ben ik echt ontzettend trots. Op mijn vorige school was iedereen al blij als je het minimum haalde.

Heb je al no pain, no gain ervaren?

No pain no gain viel enigszins mee. Ik denk omdat ik het gewend was om hard te werken. Ik ben 27 jaar, dus wel wat gewend. Ik heb uiteindelijk al enige jaren gewerkt na mijn Mbo. Als ik verkeerd plande, en dat gebeurde in het begin wel eens op EuroCollege, moest ik wel flink doortrekken. 

Wat ga je na EuroCollege doen?

Na mijn opleiding wil  ik op de evenementenafdeling van een multinational werken. Als alles goed loopt ga ik mijn eindstage doen op de evenementenafdeling van een van de bekendste Amerikaanse frisdrankfabrikanten, dat zal een goede ervaring worden.