Werken bij EuroCollege

Werken bij EuroCollege?

Werken bij EuroCollege

Wie zijn wij?

EuroCollege, opgericht in 1949, is een eigenzinnige, kleinschalige privéschool. Uit de NVAO audits blijkt dat ons slagingspercentage het hoogst is in Nederland. De enige school waar een bachelor in minder dan 3 jaar is af te ronden. Waar mbo-studenten afstuderen op het niveau van een associate degree. Een school waar studenten zich met volle overgave storten op hun studie en samen met de gepassioneerde docenten en begeleiders keihard werken aan een succesvolle carrière. De link met het bedrijfsleven op alle fronten naadloos.

Wat doen wij?

De school telt ruim 300 studenten. Onze mbo- en hbo-opleidingen zijn versneld. De studenten volgen een stevig programma, worden intensief gecoacht en maken in een korte tijd een enorme ontwikkeling door als persoon en jonge professional. No pain, no gain en learning by doing vormen bij ons belangrijke pijlers. We houden van het leven en vieren ieder succes in onze stamkroeg. Ons harde werken, de mooie prestaties en de team spirit worden gesymboliseerd in onze uitgesproken, ietwat provocerende stropdas. De afgestudeerden zijn bijzonder gewild in het bedrijfsleven.

Waarom doen wij dat?

We houden van het leven en vieren ieder succes in onze stamkroeg. Ons harde werken, de mooie prestaties en de teamspirit worden gesymboliseerd in onze uitgesproken, ietwat provocerende stropdas. De afgestudeerden zijn gewild in het bedrijfsleven. Onze medewerkers staan achter ons concept en dragen dat in hun functioneren uit.

Medewerker kwaliteitszorg

EuroCollege zoekt een enthousiaste medewerker voor kwaliteitszorg in Rotterdam

Docent ondernemen en ondernemerschap

EuroCollege zoekt een inspirerende docent ondernemen en ondernemerschap

Docent Nederlands

EuroCollege zoekt een gepassioneerde docent Nederlands (mbo)