Benieuwd naar EuroCollege Hogeschool? Bezoek dan een open dag!

Lees meer

Eventmanagement & Hotelschool, Vivianne Lemmens

Opleidingen van EuroCollege

Waarom heb jij voor EuroCollege gekozen?

Toen Vivianne nog op het vmbo zat wist ze, net als vele anderen met haar, niet zo goed welke opleiding zij wilde volgen na haar middelbare school. Zij had al diverse beroepentests gedaan en ook advies gevraagd aan docenten en mentoren. Het kwam er eigenlijk op neer dat Vivianne alles leuk vond. Een maand voor haar vmbo examen bleek dat Vivianne evenementen toch wel haar voorkeur had. 

Waarom heb jij voor EuroCollege gekozen?

Vivianne wist meteen dat dit echt iets voor haar was. Wat haar aansprak was de zakelijkheid van de school en het feit dat de studenten een uniform hadden. “Ik had het gevoel dat ik op deze school echt onderdeel van een groep zou worden en dat vond ik een heel prettig idee”. Toen Vivianne daadwerkelijk op EuroCollege kwam bleek dat gevoel te kloppen. Ze merkte al snel dat de studenten op EuroCollege allemaal hetzelfde doel hebben. Ook delen zij vaak dezelfde interesses, voor Vivianne heel belangrijk.

Heb je al veel geleerd?

Vivianne heeft al behoorlijk wat geleerd het afgelopen jaar. Ze hoort van alle kanten dat ze veel serieuzer is geworden, haar ouders hebben al gezegd dat ze een heel ander kind hebben. Vivianne denkt dat dit voornamelijk komt doordat ze nu eindelijk een doel heeft gekregen. Momenten van trots heeft ze ook gekend op EuroCollege, maar het meest trots was ze toch wel op het feit dat ze destijds is aangenomen op school. “Ik zag best wel tegen het intakegesprek op, het is toch een strenge school, maar uiteindelijk viel het heel erg mee”.

Heb je al no pain, no gain ervaren?

Natuurlijk is het ook wel eens zwaar. Zeker de eerste maand heeft Vivianne behoorlijk afgezien. Het zijn lange dagen en dat was ze niet gewend. Maar, na de Kerst kwam de omslag, vanaf dat moment had ze haar draai gevonden en ging alles een stuk makkelijker. Vanaf toen was het: “volle bak er tegenaan”.

Wat ga je na EuroCollege doen?

Na haar mbo wil ze hbo gaan doen, het liefst de Evenementenopleiding hier op EuroCollege. Ze wil namelijk zakelijke evenementen of congressen gaan organiseren in het buitenland. Festivals vindt ze ook leuk. Maar, ze wacht nog even af hoe haar stage deze zomer in een hotel bevalt, want ook die optie houdt ze nog open.

Advies

Als laatste heeft Vivianne nog een advies voor toekomstige studenten: “Ga er met volle vertrouwen in, eerst is het best pittig, maar je krijgt er echt geen spijt van!”

Brochure

Ontdek het succes
van Eurocollege

Wilt u meer weten over onze opleidingen? Vul het contact formulier in en ontvang geheel vrijblijvend de EuroCollege brochure thuisgestuurd.

Brochure van EuroCollege
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Best in personal development, #1

Heb jij het in je?
Loop een dag mee

EuroCollege opleidingen zijn intensief. We vragen veel van je. Het is hard werken. Loop een dag mee en ervaar het zelf.

Aanmelden meeloopdag
Opendagen portret