Ben je nog opzoek naar een studie? Kom langs voor een open dag!

Lees meer

Rick Moorman House Men

Deze school leert wat nodig is om succesvol te worden in de moderne maatschappij: discipline, ambitie & karakter.

Opleidingen van EuroCollege

House of Men en EuroCollege-studenten

Rick Moorman is al negen jaar nauw verbonden met EuroCollege. Hij levert de maatpakken – die als business uniform op de donderdagen en bij bijzonder gelegenheden – door alle studenten worden gedragen. Rick Moorman biedt al jaren hbo-waardige stageplekken en is vanaf 2016 ook betrokken bij twee senior projects

Business & Entrepreneurship studenten denken mee

Rick Moorman heeft sinds 1981 een herenmodezaak in Amsterdam-Zuid, die hoogwaardige kostuums biedt voor zowel privé als zakelijk Nederland. Zeven jaar liep Rick Moorman rond met een idee in zijn hoofd: een mini warenhuis openen voor alleen mannen. Mede door het gedegen onderzoek en een concept dat twee Business & Entrepreneurship studenten van EuroCollege vervaardigden, is dit idee werkelijkheid geworden. Rick Moorman House of Men is een totaal ander concept voor een mannenmodezaak; waarin de man niet alleen zijn kleding koopt, maar zich ook traditioneel kan laten scheren en hoogwaardige producten als gadgets, boeken en wijn kan aanschaffen. 

Succesformule

Het is mede dankzij Joost van Liere en Niels van der Valk dat de winkel het succes is dat het nu is. “Deze jongelui hebben laten zien dat ze een goed en uitvoerbaar plan kunnen ontwikkelen en realiseren. Ik geloof heilig in de visie en commitment van jonge mensen; ze zijn een grote bron van inspiratie!”

Business Club Event

Dit jaar mogen studenten International Event Management het ‘event of the year’ organiseren voor de Business Club van Rick Moorman. De studenten hebben de vrijheid gekregen om binnen de gestelde kaders van de opdrachtgever een uniek event te organiseren, het vertrekpunt is exclusiviteit en hoogwaardige kwaliteit. “Ik kijk uit naar het uitbreiden van de huidige samenwerking en heb hoge verwachtingen van deze jongelui”. Ze hebben tot nog toe laten zien dat ze in staat zijn om verrassende concepten te ontwikkelen en die ook uit te voeren. EuroCollege studenten zijn anders dan anders: hebben commitment en weten wat doorbijten is. Ze doen alles anders in vergelijking met andere studenten. Daarnaast weten EuroCollege studenten altijd te verrassen en verwachtingen te overtreffen.”

EuroCollege geeft kaders en richting

Het is ook een groot compliment voor de school: ze geven kaders en richting. Tevens legt de school de lat altijd hoog. Ik zie het ieder jaar weer bij de introductiedagen, als ik de studenten kom opmeten voor hun maatpak. Ze komen binnen als gewone jongens en meisjes en binnen no-time ontwikkelen ze zich tot dames en heren met een enorme drive en zelfbewustzijn. Deze studenten gaan er ook echt voor. “Ik heb er het volste vertrouwen in dat de projectgroep een prachtig event gaat realiseren, waar ik trots op kan zijn. Ik laat mij graag verrassen!”. Mijn boodschap aan andere ondernemers is dan ook: “Heb vertrouwen in de jonge generatie, met de juiste opleiding en coaching veroveren zij de toekomst!

Brochure

Ontdek het succes
van Eurocollege

Wilt u meer weten over onze opleidingen? Vul het contact formulier in en ontvang geheel vrijblijvend de EuroCollege brochure thuisgestuurd.

Brochure van EuroCollege
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Best in personal development, #1

Heb jij het in je?
Loop een dag mee

EuroCollege opleidingen zijn intensief. We vragen veel van je. Het is hard werken. Loop een dag mee en ervaar het zelf.

Aanmelden meeloopdag
Opendagen portret