Aanmelden ook nu

Te laat met inschrijven? Aanmelden na 1 april kan nog.

Aanmelden ook nu

Aanmelden kan nog!

De minister stelt dat studenten zich voor 1 april moet inschrijven voor een mbo en 1 mei moeten aanmelden voor een hogeschool. EuroCollege is een kleine, particuliere opleider, daarom mogen wij jou meer tijd geven om te kiezen. Als je wilt kun je nog steeds bij ons terecht na de deadline van 1 april of 1 mei.

Aanmelden gesprek

Aanmelden kan ook nog na 1 april

Dus, ben je nog op zoek naar een versnelde mbo of hbo studie in hotel- en evenementen management, toerisme, business & entrepreneurship of finance management? Schrijf je dan nu in voor een intakegesprek.

Aanmelden voor september is mogelijk!

Te laat met het inschrijven voor een opleiding?

Nog geen opleiding gevonden? GEEN PANIEK, bij EuroCollege is dat namelijk geen enkel probleem en hoef je niet nog een jaar te wachten met studeren! Als je jezelf nu inschrijft voor een van onze opleidingen, dan kan je na een intakegesprek in januari beginnen met studeren. Versneld & begeleid.

De verkeerde studie gekozen?

Ben je eerder al begonnen aan een mbo- of hbo opleiding en past die opleiding toch niet bij jou? Erg vervelend als je daar achter komt en de deadline voor het nieuwe schooljaar al verstreken is. Gelukkig kan je bij ons alsnog je diploma versneld halen. Meer weten over de mogelijkheden om in januari toch te beginnen aan een opleiding? Vraag dan nu een gesprek aan.

Kies een versnelde mbo of hbo

Instromen na het stoppen met een vergelijkbare opleiding

Heb je een soortgelijke opleiding gevolgd op mbo- of hbo niveau die je niet hebt afgerond? Dan zijn er verschillende scenario’s mogelijk. Met een afgeronde propedeuse kun je in het tweede studiejaar instromen. Zo doe je bij EuroCollege nog maar 1 jaar over je mbo en 1,8 jaar over je hbo-studie! Niet je propedeuse gehaald, maar wel graag instromen? Bel of mail voor een adviesgesprek: p.avci@eurocollege.nl of 010-4254744.

 

Wil je een gesprek plannen?

>                                Neem contact op met Patricia Avci, p.avci@eurocollege.nl of 010-4254744 .

Neem nu contact op!