Aanmelden ook voor Januari

Te laat met inschrijven? Aanmelden voor januari kan nog.

Aanmelden ook voor Januari

Aanmelden kan nog!

De minister stelt dat studenten zich voor 1 april moet inschrijven voor een mbo en 1 mei moeten aanmelden voor een hogeschool. EuroCollege is een kleine, particuliere opleider, daarom mogen wij jou meer tijd geven om te kiezen. Als je wilt kun je nog steeds bij ons terecht voor een start in januari 2020.

Aanmelden gesprek

Verkeerde studie gekozen? Nog niet aangemeld? Bij EuroCollege kan je ook in januari starten!

Aanmelden kan ook voor januari

Dus, ben je nog op zoek naar een versnelde mbo of hbo studie in hotel- en evenementen management, toerisme, business & entrepreneurship of finance management? Schrijf je dan nu in voor een intakegesprek.

Te laat met het inschrijven voor een opleiding?

Nog geen opleiding gevonden? GEEN PANIEK, bij EuroCollege hoef je niet nog een jaar te wachten met studeren! Als je jezelf nu inschrijft voor een van onze opleidingen, dan kan je na een intakegesprek ook in januari beginnen met studeren. Versneld & begeleid.

De verkeerde studie gekozen?

Ben je eerder al begonnen aan een mbo- of hbo opleiding en past die opleiding toch niet bij jou? Erg vervelend als je daar achter komt en de deadline voor het nieuwe schooljaar al verstreken is. Gelukkig kan je bij ons alsnog je diploma versneld halen. Meer weten over de mogelijkheden om in januari toch te beginnen aan een opleiding? Vraag dan nu een gesprek aan.

Kies een versnelde mbo of hbo

Instromen na het stoppen met een vergelijkbare opleiding

Heb je een soortgelijke opleiding gevolgd op mbo- of hbo niveau die je niet hebt afgerond? Dan zijn er verschillende scenario’s mogelijk. Met een afgeronde propedeuse kun je in het tweede studiejaar instromen. Zo doe je bij EuroCollege nog maar 1 jaar over je mbo en 1,8 jaar over je hbo-studie! Niet je propedeuse gehaald, maar wel graag instromen? Bel of mail voor een adviesgesprek: p.avci@eurocollege.nl of 010-4254744.

 

Wil je een gesprek plannen?

Neem contact op met Patricia Avci, p.avci@eurocollege.nl of 010-4254744 .