Gezakt? Maar toch starten met een Hbo of Mbo?

Gezakt? Maar toch starten met een Hbo of Mbo?


Na de zomer alsnog starten met je Hbo of Mbo opleiding?!

Gezakt? Met EuroCollege toch in september naar HBO of MBO

Gezakt? Toch starten op HBO of MBO!

Je hebt uitgekeken om door te sturen. Je wilde de middelbare school achter je laten. Je droom stortte in toen je de uitdlag hoorde: GEZAKT. Je wereld stort in.  EuroCollege kan je helpen om versneld, als na de zomer toch een hbo of mbo studie op te pakken, door te gaan met je leven en te werken aan je droom. 

Neem nu contact op!

De EuroCollege-aanpak

EuroCollege HBO & MBO is de best presterende school van Nederland. Wij weten hoe we jonge mensen moeten motiveren, discipline aanleren en doelgricht werken aan succes. Als je gezakt bent, en je bent gemotiveerd en past bij ons dan tillen wij jou via onze aanpak omhoog en kun je alsnog op HBO of MBO-niveau studeren.

1 of 2 vakken niet gehaald? Toch naar hbo of mbo

Natuurlijk hopen we dat je bent geslaagd. Aan de andere kant als je een paar tienden tekort komt is het niet nodig om het hele middelbare school jaar op nieuw te doen.  EuroCollege HBO of MBO biedt de mogelijkheid om aan het eind van de zomer alsnog te starten! Je kunt namelijk tegelijk aan een Hbo of Mbo studie beginnen, wanneer je maar 1 of 2 vakken open hebt staan. Wij hebben met onze aanpak opmerkelijke resultaten geboekt.

Neem nu contact op: mail of bel

Wil je hier meer over weten? Stuur een mailtje naar t.vandewalle@eurocollege.nl of bel 010 - 478 01 29


* Deze weg is onder voorbehoud en afhankelijk van de specifieke situatie.

Plan een afspraak

VERSNELD & BEGELEID HBO EN MBO