Big Improvement Day & EuroCollege

Big Improvement Day & EuroCollege

Big Improvement Day & EuroCollege

Winkelman en Van Hessen (WVH) bestaat inmiddels dertig jaar en heeft zich ontwikkeld tot het grootste onafhankelijke communicatieadviesbureau van Nederland. WVH adviseert publieke en private organisaties vanuit zijn eigen onorthodoxe visie op het vak. In essentie gaat het daarbij om het gebruik van creatieve communicatieprogramma’s voor meetbare resultaten. Sinds 2007 heeft WVH een afdeling Special Events opgericht, aangezien de vraag naar het organiseren van evenementen steeg.

Gouden Giraffe

De afdeling Special Events denkt mee over inspirerende programma’s, organiseert ‘state of the art’ technische ondersteuning en vindt verrassende locaties. Alle projecten worden zo vormgegeven en gecommuniceerd dat ze naadloos aansluiten op de communicatiedoelstellingen van de klant en de wensen van de doelgroep. Onlangs ontving het organisatiebureau een Gouden Giraffe met het evenement Big Improvement Day in de categorie “Effectief”.

Dé dag voor beslissers

De Big Improvement Day, kortweg BID, is dé dag voor beslissers. BID beleeft=ded zijn derde editie op 19 januari 2010. Tijdens deze unieke netwerkdag bundelen topmensen van de overheid en uit het bedrijfsleven hun krachten. Zij staan met elkaar stil bij wat er goed gaat in ons land en lanceren verfrissende ideeën over hoe het nog beter kan. Hun motivatie: “Anderen deelgenoot maken van de kracht van een positieve instelling en geloof in Nederland”. Tijdens de dag wordt er dieper ingegaan op de thema's Duurzaamheid & Energie, Ondernemerschap, Educatie en Leiderschap. Op deze dag krijgen goede ideeën daadwerkelijk een kans en staan positivisme en creativiteit centraal. Om de positieve BID-beweging te versnellen, komen verschillende deelnemers ook meerdere malen per jaar bij elkaar om concrete uitwerking te geven aan de ideeën die tijdens de dag gepresenteerd zijn.

De projectgroep van EuroCollege Hogeschool

De projectgroep zal een ondersteunende en adviserende rol hebben tijdens de gehele organisatie van het evenement. Daarnaast richt de projectgroep zich op het netwerken en de interactiviteit tussen de gasten (sponsoren en bezoekers) te stimuleren. Hoe kan dit georganiseerd worden en wanneer? Daarnaast is de projectgroep het contactpunt voor de bezoekers en sponsoren en is verantwoordelijk voor het verloop van het evenement op de dag zelf.

Impressies