Eden Hotel Group

Eden Hotel Group

Eden Hotel Group

In de centra van diverse grote Nederlandse steden exploiteert Eden Hotel Group als dé city specialist maar liefst 17 vier- en driesterren hotels onder de Eden vlag. Het familiebedrijf, in 1977 opgericht door de familie Dijkstra, is één van de grotere, onafhankelijke hotelondernemingen in ons land. Het vastgoed van de hotels is voor het overgrote deel in eigendom van de Eden Hotel Group.

Vernieuwend

Dankzij een platte organisatiestructuur kan steeds snel worden ingespeeld op de wensen van de gasten en klanten, waardoor de Eden hotels bekend staan om de hoge mate van gastvrijheid en service. Met meer dan 1900 kamers in hotels in Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Leeuwarden, Enschede, Hengelo, Eindhoven, Den Haag, Zutphen, Maastricht en Emmen, plus diverse spraakmakende restaurants en concepten, zoals Café Americain, Simply Bread en FLO Amsterdam, weet Eden Hotel Group voortdurend vernieuwend, flexibel en verrassend zowel de zakelijke als de leisure markt te bedienen.

Love City Life

Onze Brand DNA is Love City Life. Love City Life is een nieuw hoofdstuk in het Eden verhaal. Wij bieden onze gasten het beste van onze steden en het stadsleven via onze hotels. Met andere woorden, wij delen onze passie voor onze steden met onze gasten. Eden heeft liefde voor het stadsleven, doordat we ons altijd betrokken voelen bij iedereen in onze steden. Daarom hebben wij Eden City Hotels geïntroduceerd en onze nieuwe slogan Love City Life. 

Opdrachtgever

EuroCollege Hogeschool zal in opdracht van de opdrachtgever onderzoek uitvoeren naar een efficiënter en effectiever urenregistratiesysteem, opdat middelen en mensen nog beter op elkaar afgestemd worden. Zeker in deze tijd van moordende concurrentie is efficiency van belang om middelen vrij te maken ter verdere verhoging van de service. https://www.edenhotels.nl