Benieuwd naar EuroCollege Hogeschool? Bezoek dan een open dag!

Lees meer

Mindset als sleutel naar succes!

EuroCollege gelooft dat succes niet toevallig is, maar het resultaat van bewuste inspanning, gedragspatronen en een onwrikbare mindset.

Wat maakt EuroCollege uniek?
 • Werk aan jouw succesvolle mindset
 • Focus op mentaliteit, structuur en discipline
 • Omring je met ambitieuze medestudenten
Meeloop dag volgen Adviesgesprek Aanmelden open dag

De succesprincipes van Napoleon Hill vormen een beproefde blauwdruk voor het bereiken van persoonlijk en professioneel succes.

Door studenten te op te leiden volgens de principes van Napoleon Hill, streeft EuroCollege ernaar hen uit te rusten met de mentaliteit en tools die nodig zijn om uit te blinken in hun carrière en leven. Het gaat niet alleen om het verkrijgen van een diploma, maar om het cultiveren van een levenslange houding van uitmuntendheid en doorzettingsvermogen.

Gestructureerde Ambitie: Hill’s principes benadrukken het belang van heldere, concrete doelen. Bij EuroCollege willen we dat onze studenten een duidelijke visie hebben voor hun toekomst.

Zelfgeloof: Zonder geloof in jezelf, blijft succes een droom. We stimuleren onze studenten om hun capaciteiten te herkennen en erop te vertrouwen.

Voortdurend Leren: Hill benadrukte het belang van levenslang leren en zelfverbetering.

No Pain, No Gain

EuroCollege biedt de kennis en vaardigheden die studenten als young professionals nodig hebben, en moedigt ze aan om grote stappen te zetten in persoonlijke groei. “No Pain, No Gain” onze lijfleus, resoneert sterk met Hill’s principes. Uitdagingen en obstakels zijn onvermijdelijk op de weg naar succes. Maar het is de bereidheid om pijn en tegenslagen te doorstaan, te leren en te groeien, die uiteindelijk leidt tot prestaties. En wees eerlijk, niets is mooier dan genieten van succes.

Deadline is deadline

“Deadline is deadline” belichaamt de waarde van toewijding, verantwoordelijkheid en respect voor jezelf en anderen. In de wereld van vandaag, waar tijd een kostbare hulpbron is, leert EuroCollege studenten het belang van punctualiteit en het nakomen van beloftes.

DE BASIS VOOR EEN KRACHTIGE MINDSET

Het traject naar succes is zelden een rechte lijn. Veel factoren dragen bij aan het bereiken van doelen, maar centraal staat vaak de kracht van een positieve mindset. Deze mindset wordt vaak gezien als de interne kompas die individuen leidt in hun reis, ongeacht de uitdagingen die ze tegenkomen.

Bij ondernemen en het nastreven van professionele ambities zijn enkele elementen van groot belang. Ten eerste is het van belang om een duidelijk en haalbaar doel voor ogen te hebben. Zonder een concreet doel kunnen inspanningen versnipperd raken, wat kan leiden tot verminderde efficiëntie en motivatie. Het hebben van een duidelijk doel dient als een richtingwijzer en motiveert individuen om zich voortdurend in te zetten voor hun ambitie.

Daarnaast is de bereidheid om extra inspanningen te leveren onmisbaar. Succes komt zelden zonder moeite en degenen die bereid zijn dat beetje extra te geven, onderscheiden zich vaak van de rest. Dit gaat hand in hand met het geloof in eigen kunnen. Zelfvertrouwen fungeert als brandstof, waardoor mensen obstakels overwinnen en vastberaden blijven, zelfs in tijden van tegenslag.

17 REGELS VOOR SUCCES

Wat echter fascinerend is, is de vaststelling dat succes niet willekeurig is. Er zijn bepaalde patronen en gedragingen die consequent worden geïdentificeerd bij mensen die hun doelen bereiken. Dit heeft geleid tot de identificatie van 17 universele regels van succes. Deze regels zijn geen geheimen; ze zijn veeleer bewezen tactieken en principes die, wanneer toegepast, de kans op succes vergroten.

Bij EuroCollege wordt groot belang gehecht aan het internaliseren van deze regels. Studenten worden niet alleen blootgesteld aan theoretische kennis, maar worden ook actief begeleid in het begrijpen en praktisch toepassen van deze regels. Deze training zorgt ervoor dat studenten van EuroCollege worden uitgerust met de tools en het inzicht die nodig zijn om te excelleren in hun toekomstige ondernemingen en carrièretrajecten. Hierdoor zijn zij beter voorbereid en meer afgestemd op het bereiken van hun persoonlijke en professionele aspiraties.

Pakkendag: Meer dan een traditie

Op donderdagen vullen de gangen van EuroCollege zich met prachtig geklede studenten. Het is geen gewone schooldag. Het is Pakkendag – een dag waarop het trotse erfgoed van de school volledig tot zijn recht komt. Elke student schittert in een strak pak, compleet met de kenmerkende EuroCollege stropdas, waardoor de hele campus baadt in een zee van elegantie en professionaliteit.

Maar dit gaat verder dan alleen de uiterlijke verschijning. Pakkendag is al een kwart eeuw een weerspiegeling van kernwaarden van EuroCollege: welgemanierdheid, voorkomendheid en vooral samenhorigheid. Het herinnert elke student eraan dat ze deel uitmaken van iets groters; een gemeenschap die hen voorbereidt om met overgave en ambitie de wereld in te stappen.

Bij EuroCollege streven we ernaar onze studenten niet alleen kennis bij te brengen, maar ook sociale vaardigheden. Vaardigheden die hen in staat stellen om, ongeacht hun achtergrond of status, met iedereen te communiceren en relaties op te bouwen. Pakkendag is een jaarlijkse herinnering aan die missie. Het is een dag waarop we zeggen: “Kijk naar ons, naar wat we samen hebben opgebouwd en waar we voor staan.”

Dus als je op een donderdag door de gangen van EuroCollege loopt weet dan dat het meer is dan alleen mode. Het is een viering van ambitie, saamhorigheid en de tijdloze waarden die deze de school sterk maken.

Wil jij ook bouwen aan een succesvolle toekomst?

Bezoek dan een open dag, download de brochure of plan een meeloopdag of adviesgesprek in bij EuroCollege en ervaar de unieke sfeer op school zelf.

Open dagen Download brochure
Brochure

Ontdek het succes
van Eurocollege

Wilt u meer weten over onze opleidingen? Vul het contact formulier in en ontvang geheel vrijblijvend de EuroCollege brochure thuisgestuurd.

Brochure van EuroCollege
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Best in personal development, #1

Heb jij het in je?
Loop een dag mee

EuroCollege opleidingen zijn intensief. We vragen veel van je. Het is hard werken. Loop een dag mee en ervaar het zelf.

Aanmelden meeloopdag
Opendagen portret