Benieuwd naar EuroCollege Hogeschool? Bezoek dan een open dag!

Lees meer

Werken bij EuroCollege

EuroCollege, opgericht in 1949, is een eigenzinnige, kleinschalige privéschool. Wij leiden stevig op. Wij vragen veel van onze studenten en docenten/ staf. Werken op EuroCollege is topsport. Indien u wilt werken voor EuroCollege adviseren wij om de vacatures op de www.intermediair.nl in de gaten te houden.

Ervaar EuroCollege zelf
 • Kleinschalig en intensief onderwijs
 • Gemotiveerde medestudenten
 • Focus op mindset, succes & discipline
Meeloopdag volgen? Vraag-een-student Aanmelden open dag

Wie zijn wij?

EuroCollege, opgericht in 1949, is een eigenzinnige, kleinschalige privéschool. Wij leiden stevig op. Wij vragen veel van onze studenten en veel van onze docenten en staf. Werken op EuroCollege is topsport. Indien u wilt werken voor EuroCollege adviseren wij om de vacatures op www.intermediair.nl in de gaten te houden of een open sollicitatie te sturen naar info@eurocollege.nl. 

Wat doen wij?

EuroCollege telt ruim 500 studenten. Onze mbo- en hbo-opleidingen zijn versneld. De studenten volgen een stevig programma, worden intensief gecoacht en maken in een korte tijd een enorme ontwikkeling door als persoon en jong professional. “No pain, no gain” en “learning by doing” vormen bij ons belangrijke pijlers. We houden van het leven en vieren ieder succes met een gezellige borrel. Ons harde werken, de mooie prestaties en de teamspirit worden gesymboliseerd in onze uitgesproken, ietwat provocerende stropdas. Onze afgestudeerden zijn bijzonder gewild in het bedrijfsleven.

Wat vragen wij van u?

Indien u voor EuroCollege wilt werken vragen wij passie, toewijding, een stevige mentaliteit en de bereidheid om ons concept in al zijn facetten uit te voeren. Wij hechten veel waarde aan inhoud, discipline, leermeesterschap en de voorbeeldfunctie die de volwassene jegens de student heeft. In dezen bewegen wij ons in hetzelfde gedachtengoed waarin Frank Fruedi zich beweegt in zijn boek “De terugkeer van het gezag”. 

“Frank Furedi vertrekt vanuit een citaat van Hannah Arendt over de verantwoordelijkheid van de volwassenen om zorg te dragen voor de wereld en voor de nieuwe generatie. Dat kan door gezag te geven aan de wereld, de wereld vrij te geven en mee te delen met de nieuwe generatie zodat zij er mee aan de slag kunnen. Furedi kaart aan, dat volwassenen, zowel ouders als docenten, het gezag verloren zijn. Dit ziet hij als de onderliggende verklaring voor allerhande problemen met betrekking tot het onderwijs vandaag.”  

Op EuroCollege hechten wij waarde aan verhoudingen en gezag. Dit zien wij terug in de diversiteit binnen onze staf.

Napoleon Hill

Tevens baseren wij een deel van onze onderwijsfilosofie op het gedachtengoed dat Napoleon Hill ons heeft achtergelaten.  Hill heeft meer dan 50 jaar onderzoek gedaan naar doen en denken van succesvolle mensen. Zijn boek Think & Grow Rich is een klassieker en leert ons en onze studenten, dat positief doelgericht hard werken essentiële onderdelen zijn voor succes. No Pain, No Gain. Dit betekent dat u als begeleider vaak het voortouw moet nemen. Gedurende ca 26 weken per jaar bent u een aantal avonden per week met uw studenten op school om deadlines te halen.

10 regels

Van u als staf verwachten wij dat uzelf en de studenten houdt aan de 10 regels die op school de kaders aangeven. Het betreft regels als deadline is deadline, geen laptops in de klas, donderdag strak in het voorgeschreven pak, niet te laat komen etc.  Terwijl de studenten en hun ouders niets anders verwachten. Discipline vormt de basis waarop succes gebouwd wordt. Het is belangrijk dat u hierachter staat.

Leaders are Readers

Lezen en denken

Wij vinden lezen belangrijk. Een hbo-student en docent werken met boeken. Geen PowerPoint, geen laptop: focus. Naast handboeken en studieboeken lezen studenten ook verdiepende titels. Leaders are readers. Lezen vergroot de woordenschat, stimuleert denken en traint de hersenen. In dezen hebben wij ons ook laten inspireren door het werk van de hersenarts dr. Spitzer. Conservatief in de digitale middelen, stimulerend in de offline middelen.

Past u bij ons?

Houdt u van hardwerken, kijkt u niet op van een avondje doorwerken, bent u ervan overtuigd, dat u in denken en doen het voorbeeld van uw studenten bent en staat u achter onze werkwijze dan bent u van harte welkom voor een kennismakingsgesprek.

Brochure

Ontdek het succes
van Eurocollege

Wilt u meer weten over onze opleidingen? Vul het contact formulier in en ontvang geheel vrijblijvend de EuroCollege brochure thuisgestuurd.

Brochure van EuroCollege
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Best in personal development, #1

Heb jij het in je?
Loop een dag mee

EuroCollege opleidingen zijn intensief. We vragen veel van je. Het is hard werken. Loop een dag mee en ervaar het zelf.

Aanmelden meeloopdag
Opendagen portret