HBO opleiding | International Hotel & Hospitality Management

OPLEIDING International Hotel & Hospitality Management | HBO BACHELOR

De verwachtingen van gasten overtreffen en top kwaliteit vormen jouw core business!

HBO opleiding | International Hotel & Hospitality Management

Versnelde HBO opleiding International Hotel & Hospitality Management

Tijdens de versnelde opleiding International Hotel & Hospitality Management ontwikkel je de mentaliteit die van jou een succesvol hotelmanager maken. Je weet wat service verlenen is en hoe je gasten een fijne tijd kunt bezorgen. Deze HBO opleiding geeft je alle kennis én vaardigheden om een top hospitality professional te worden. We werken ook aan je (zelf)discipline met duidelijke regels en structuur. Onze studenten halen hun diploma gemiddeld in 2 jaar en 8 maanden.

·         Opleiding Hotel & Hospitality Management
·         Versneld HBO: 2 jaar en 8 maanden
·         Vestiging Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Groningen of Utrecht

Brochure aanvragen Aanmelden Open dagen

Internationale Hogere Hotelschool

Naast algemene vakken zoals online marketing, bedrijfskunde, kwaliteitsmanagement, sales en communicatie leer je alles wat met hotellerie en horeca te maken heeft. Denk aan strategisch hotelmanagement, restaurant etiquette, sociale hygiene, facility management, food & beverage, hotel operations, noem maar op!


Spreekt deze opleiding jou aan?
aanmelden

Vakkenpakket

·         (Online) marketing
·         Management & Organisatie
·         Bedrijfskunde
·         Communicatie
·         Kwaliteitsmanagement
·         Sales
·         Hotel Operations
·         Hospitality Marketing
·         Strategisch hotelmanagement
·         Restaurant bedrijfskunde
·         Restaurant Etiquette
·         Sociale Hygiëne
·         Facility Management
·         Yield Management
·         Food & Beverage
·         Wijnkennis
·         Frontoffice

Carrière: na je opleiding

Na de opleiding International Hotel & Hospitality Management weet jij alle fijne kneepjes van het vak. Je kunt aan de slag in uiteenlopende functies in de hotelbranche of horeca, bijvoorbeeld hotelmanager, sales manager, food & beverage manager, marketingmanager, floor supervisor, restaurantmanager, cateringmanager. De meeste studenten gaan werken in het buitenland.

Studeren aan het EuroCollege is anders

Wij pakken het anders aan. Als geen ander weten we bij EuroCollege dat je motivatie en focus nodig hebt voor succes. Daarom kennen én coachen wij jou. We werken met duidelijke regels en structuur, zodat jij de juiste mindset ontwikkelt. Je werkt aan échte projecten, samen met gemotiveerde medestudenten. Zo leer je uit de praktijk. Ook je docenten komen rechtstreeks uit het bedrijfsleven.

Naast alle lessen, tentamens en opdrachten start je in het tweede jaar met een senior project. Dit betekent hard werken, maar je groeit snel. Je gaat op reis en krijgt de kans om de wereld te ontdekken en te leren over andere culturen. Stage lopen in Europa, China of Thailand vormt geen uitzondering tijdens deze hotelmanagement opleiding. Zo maken wij van jou een internationale professional.

Brochure aanvragen Contact Plan een intakegesprek

Ik heb gekozen voor EuroCollege om zonder omwegen direct op mijn doel af te kunnen gaan: een eigen hotel opzetten.

Stage Marie Louise & Laura Vollmer

Student aan het woord

Nina Rombout, studenten International Hotel & Hospitality Management: “Als klein kind had ik al het doel: een eigen hotel opzetten. In eerste instantie ging ik met een omweg naar dit doel (studie bedrijfskunde). Uiteindelijk heb ik gekozen voor EuroCollege Hogeschool. Om zonder omwegen direct op mijn doel af te kunnen gaan. Wat mij verder erg aansprak in het concept van EuroCollege Hogeschool is de kleinschaligheid van de school, ruimte voor eigen inbreng en dat je voor een deel je eigen studietempo kan kiezen.” Lees meer interviews met studenten over EuroCollege.