HBO & MBO opleidingen

"Op EuroCollege heb ik ontzettend veel geleerd. Niet alleen de theorie, maar ook veel op persoonlijk gebied. Ik heb geleerd hoe je het maximale uit jezelf haalt. Het is verbazingwekkend wat je dan kunt bereiken. EuroCollege coacht je en zorgt dat je deze ontwikkeling doormaakt".

Business en hospitality school

Business, Finance, Tourism & Hospitality school

EuroCollege biedt particulier onderwijs aan in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht met versnelde hbo- en mbo-opleidingen op het gebied van ondernemen, international business, toerisme, hotels en evenementen.

Aanmelden? Brochure? Instromen in 2e jaar?

Kleinschalig & inspirerend

De klassen zijn klein, de lessen worden gegeven door succesvolle en inspirerende ondernemers, de projecten zijn real life. EuroCollege kent geen lesuitval. 

Jij bent belangrijk!

Wij plaatsen jou als student centraal. Het is belangrijk dat jij je op school goed voelt. Alleen dan kun je maximaal presteren. Aandacht en gezelligheid vinden wij net zo belangrijk als hard werken en kwaliteit. Succes en plezier horen bij elkaar. In de juiste volgorde.

KIES JE OPLEIDING

 • HBO-bachelor versneld. EuroCollege biedt de volgende hbo-opleidingen aan.
 • International Business & Entrepreneurship

  Een uitdagende versnelde hbo studie in ondernemerschap waarin je als student leert wat succes, ondernemen, ondernemerschap en leidinggeven inhoud.

  Lees meer
 • International Business & Finance Management

  NEW! Ben je geïnteresseerd in de financiële wereld? Heb je iets met cijfers? Wil je op niveau meebeslissen over belangrijke financiële zaken en krijg jij er energie van om andere mensen te overtuigen? Houd je graag alle opties open en wil je na je studie kiezen uit een gevarieerd aanbod aan mooie banen? Dan is deze afstudeerrichting iets voor jou.

  Lees meer
 • Hospitality & Evenementen Management

  Een brede opleiding die zich richt op evenementen, gastvrijheid, commercie en management. Je leert hoe je van A tot Z een evenement bedenkt, verkoopt, ontwikkelt en uitvoert.

  Lees meer
 • International Hotel & Hospitality Management

  Je kunt over de hele wereld werkzaam zijn in hotels, resorts of restaurants. Van Brazilië, China tot Europa. Wij besteden tijdens de hbo-opleiding hotelmanagement veel aandacht aan de "Soul of Service". Succes wordt immers bepaald door de juiste mentaliteit!

  Lees meer
 • International Tourism & Hospitality Management

  NEW De hbo/bachelor opleiding International Tourism & Hospitality Management leid je op tot een professional in de snelst groeiende en grootste business van de wereld: toerisme en hospitality.*

  Lees meer

Hoogste slagingspercentage

Op EuroCollege hbo slaagt meer dan 80% binnen drie jaar, op het mbo slaagt 95% binnen een ruime twee jaar voor een niveau vier diploma. Op overheidsscholen slaagt ca. 50% van de studenten die starten binnen vijf jaar. Op EuroCollege studeren studenten daarom met veel plezier!

Learning by doing en real life projecten

Wij laten je ervaring opdoen in de echte praktijk. Deze is uitdagend. Niet alleen tijdens stages maar vooral tijdens onze real life projecten. Wij simuleren niet en werken met echte opdrachtgevers, echte doelen, echte deadlines, echte stress en bovenal echte successen!

Ambitie, mindset & netwerk

Je toekomst wordt mede gevormd door jouw ambitie, doelen en netwerken. Jouw ambitie en doelen worden weer gestimuleerd door inspirerende docenten uit het bedrijfsleven, door coaching, de mensen die je ontmoet en de successen die jij behaalt. Succes is het resultaat van “massive action”. 

Op EuroCollege ben je geen nummertje, maar kent iedereen elkaar persoonlijk.

Plezier en EuroCollege

Gedurende je studie - op of de hotelschool, event management of business school - ontdek je dat er allerlei mogelijkheden zijn om je studie te combineren met gezelligheid. Vanuit de opleidingen worden verschillende evenementen georganiseerd zoals het Gala, een reis naar Azië of een culinaire wijnreis. Studenten kunnen mee helpen tijdens uiteenlopende evenementen zoals Charity Diners, netwerkborrels of de Kick-off van het tweedejaars senior projectseizoen. 

Projecten, real life

Tijdens de tweedejaarsprojecten werk je intensief samen met je medestudenten, de opdrachtgever, de begeleider en de externe deskundigen. Het doel is dat je real life een opdracht uitvoert. De EuroCollege-studenten ervaren het project als een van de meest leerzame en boeiende ervaringen uit hun leven.


"A goal is a dream with a deadline."
Lees de interviews met studenten

De juiste mentaliteit werkt!

Werkgevers zoeken altijd naar mensen met de beste mentaliteit. Dan gaat het erom of je snel kunt schakelen, proactief bent, en ondernemend bent. EuroCollege is de enige school in Nederland die hierop traint.

Vrije tijd en netwerk

Op EuroCollege kennen we een goed gevulde werkweek. In feite leer je zo wennen aan het ritme dat in het bedrijfsleven bestaat. Vijf weken vakantie is daar normaal. Betekent dit dat je geen vrije tijd meer hebt? Natuurlijk niet. Je hebt genoeg tijd om ’s avonds, in de weekenden of in je vakantie met je vrienden leuke dingen te doen. Je ontmoet daarnaast via EuroCollege nieuwe, interessante mensen en vergroot zo je netwerk.


"Op EuroCollege ontwikkelde ik zelfvertrouwen en plezier in studeren."

Real life projecten!