HBO & MBO opleidingen

'"Op EuroCollege heb ik ontzettend veel geleerd. Niet alleen de theorie, maar ook veel op persoonlijk gebied. Ik heb geleerd hoe je het maximale uit jezelf haalt. Het is verbazingwekkend wat je dan kunt bereiken. EuroCollege coacht je en zorgt dat je deze ontwikkeling doormaakt".

Business School, Hotelschool en Event Management

EuroCollege  - hotelschool, event management en business school - biedt particulier onderwijs aan in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht met hbo- en mbo-opleidingen op het gebied van ondernemen, international business, hotels en evementen. Wereldwijd wordt het beste onderwijs aangeboden door particuliere scholen. Britse universiteiten en Zwitserse hotelscholen behoren tot de beste ter wereld.

Hoogste slagingspercentage van Nederland

Kleinschalig

EuroCollege beweegt in die traditie en heeft het hoogste slagingspercentage in Nederland. Lessen worden gegeven door succesvolle ondernemers, de projecten zijn real life en EuroCollege kent geen lesuitval. De klassen zijn klein wat leidt tot grote tevredenheid van de studenten: "Op EuroCollege ben je geen nummertje, maar kent iedereen elkaar persoonlijk."

Aanmelden? Brochure? Instromen in jaar 2?

KIES JE OPLEIDING

 • HBO-bachelor versneld & begeleid. EuroCollege biedt vier hbo-opleidingen aan.
 • International Business & Entrepreneurship

  Een uitdagende versnelde hbo studie in ondernemerschap waarin je als student leert wat succes, ondernemen, ondernemerschap en leidinggeven inhoud.

  Lees meer
 • Hospitality & Evenementen Management

  Een brede opleiding die zich richt op evenementen, gastvrijheid, commercie en management. Je leert hoe je van A tot Z een evenement bedenkt, verkoopt, ontwikkelt en uitvoert.

  Lees meer
 • International Hotel & Hospitality Management

  Je kunt over de hele wereld werkzaam zijn in hotels, resorts of restaurants. Van Braziliƫ, China tot Europa. Wij besteden tijdens de hbo-opleiding hotelmanagement veel aandacht aan de "Soul of Service". Succes wordt immers bepaald door de juiste mentaliteit!

  Lees meer
 • International E-Business & Marketing

  Dankzij het internet ontstaan nieuwe bedrijfsmodellen en nieuwe marketing- en sales-benaderingen. EuroCollege heeft een opleiding ontwikkeld die naadloos aansluit op deze ontwikkelingen.

  Lees meer

Best presterende school

Op overheidsscholen slaagt ca. 50% van de studenten die starten binnen vijf jaar. Op EuroCollege hbo slaagt meer dan 80% binnen drie jaar, op het mbo slaagt 95% binnen een ruime twee jaar voor een niveau vier diploma. Terwijl onze- hotelschool, event management en business school -  opleidingen steviger zijn. Onze aanpak en begeleiding zijn er natuurlijk op gericht om iedereen af te leveren met een diploma! Op EuroCollege studeren studenten daarom met veel plezier!

De best presterende school van Nederland

Learning by doing en real life projecten

Wij laten je ervaring opdoen in de echte praktijk. Deze is vaak veeleisend en inspirerend. Niet alleen tijdens stages maar vooral tijdens onze real life projecten. Wij simuleren niet en werken met echte opdrachtgevers, echte doelen, echte deadlines, echte stress en bovenal echte successen!

Ambitie en mindset

Je toekomst wordt mede gevormd door jouw ambitie en doelen. Jouw ambitie en doelen worden weer gestimuleerd door inspirerende docenten uit het bedrijfsleven, door begeleiding en de successen die jij behaalt. Succes is het resultaat van “massive action”. Dit is in het kort de aanpak die altijd tot succes leidt!

No pain, no gain!

Persoonlijke aandacht

Op EuroCollege - hotelschool, event management en business school - ben je geen nummer; je bent één van de 220 studenten. Wij weten wie je bent. Dat maakt het mogelijk om je de aandacht te geven die je nodig hebt. De ene student heeft een stevige aanpak nodig, de andere juist veel begrip en meer vrijheid. In alle situaties hebben we altijd een doel voor ogen: slagen! 

Meer dan een diploma

Op EuroCollege gaat het om meer dan een diploma alleen. Je leert doorbijten, proacitief handelen, je leert je eigen verantwoordelijkheid nemen en je durft je zwakke en sterke kanten onder ogen te zien. Je ontdekt dat samenwerken enorm leuk is.

Trots en zelfvertouwen

Zonder problemen sta je voor een groep te presenteren of ervaar je de hectiek die ontstaat wanneer je met een team onder druk een deadline moet halen. Je ondergaat een grote verandering als persoon. Je wordt iemand die trots is op wat hij of zij kan. Je ontdekt ook dat je veel meer kunt dan je dacht.

Succes en plezier horen bij elkaar

Jij staat centraal

Wij plaatsen jou als student centraal. Het is belangrijk dat jij je op school goed voelt. Alleen dan kun je maximaal presteren. Aandacht en gezelligheid vinden wij net zo belangrijk als hard werken en kwaliteit. Succes en plezier horen bij elkaar. In de juiste volgorde. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid voor particulier onderwijs in de vorm van een versnelde mbo-opleiding en is het ook mogelijk één van de versnelde hbo-opleidingen te volgen. Wij focussen ons op business, ondernemen, hospitality en hotel- en eventmanagement.

Vraag de brochure aan Meer over de projecten Studiefinanciering

Plezier en EuroCollege

Gedurende je studie - op of de hotelschool, event management of business school - ontdek je dat er allerlei mogelijkheden zijn om je studie te combineren met gezelligheid. Vanuit de opleidingen worden verschillende evenementen georganiseerd zoals het Gala, een reis naar Azië of een culinaire wijnreis. Studenten kunnen mee helpen tijdens uiteenlopende evenementen zoals Charity Diners, netwerk borrels of de Kick-off van het tweedejaars senior projectseizoen. 

Projecten, real life

Tijdens de tweedejaarsprojecten werk je intensief samen met je medestudenten, de opdrachtgever, de begeleider en de externe deskundigen. Het doel is dat je real life een opdracht uitvoert. De EuroCollege-studenten ervaren het project als een van de meest leerzame en boeiende ervaringen uit hun leven.

Werkgevers zoeken mensen die hebben geleerd aan te pakken!

Discipline leidt tot succes

Net als binnen het betere bedrijfsleven, of het nu de hotelerie is, de eventbusiness of andere sectoren, we hechten op EuroCollege veel waarde aan discipline. Discipline is een begrip dat regelmatig gelijk wordt gesteld aan ‘niet leuk’ en ‘moeten’. Discipline levert veel op als het vanuit jezelf komt. Iemand die geen discipline heeft is een speelbal van anderen en heeft zijn toekomst niet in eigen hand. Zelfdiscipline leidt vooral tot vrijheid, het vermogen om je eigen weg te gaan en onafhankelijk te zijn.


"A goal is a dream with a deadline."
Lees de interviews met studenten

De juiste mentaliteit werkt!

Als het economisch goed gaat, gaat het eigenlijk met iedereen goed. Je hoeft dan niet echt je best te doen om aan een baan te komen. In crisistijd verandert dat. Dan zijn de banen schaars. Werkgevers zoeken juist dan naar mensen met de beste mentaliteit. Dan gaat het erom of je snel kunt schakelen, proactief bent, en ondernemend bent. EuroCollege is de enige school in Nederland die hierop traint.

Vrije tijd en netwerk

Op EuroCollege kennen we een goed gevulde werkweek. Bij ons heb je ca. vijf à zes weken per jaar vakantie. In feite leer je zo wennen aan het ritme dat in het bedrijfsleven bestaat. Vijf weken vakantie is daar normaal. Betekent dit dat je geen vrije tijd meer hebt? Natuurlijk niet. Je hebt genoeg tijd om ’s avonds, in de weekenden of in je vakantie met je vrienden leuke dingen te doen. Je ontmoet daarnaast via EuroCollege nieuwe, interessante mensen en vergroot zo je netwerk


"Op EuroCollege ontwikkelde ik zelfvertrouwen en plezier in studeren.

Real life projecten!