HBO & MBO opleidingen

'"Op EuroCollege heb ik ontzettend veel geleerd. Niet alleen de theorie, maar ook veel op persoonlijk gebied. Ik heb geleerd hoe je het maximale uit jezelf haalt. Door hard te werken en niet op te geven! Het is verbazingwekkend wat je dan kunt bereiken. EuroCollege pusht je tot het uiterste en zorgt dat je deze ontwikkeling doormaakt".

International Business, E-Marketing, Event- of Hotelmanagement?

EuroCollege biedt particulier onderwijs aan in Amsterdam en Rotterdam met hbo- en mbo-opleidingen op het gebied van business, hotels en evementen. Wereldwijd wordt het beste onderwijs aangeboden door particuliere scholen. Amerikaanse universiteiten en Zwitserse hotelscholen behoren tot de beste ter wereld. EuroCollege beweegt in die traditie en heeft het hoogste slagingspercentage in Nederland. Lessen worden gegeven door succesvolle ondernemers en EuroCollege kent geen lesuitval. De klassen zijn klein wat leidt tot grote tevredenheid van de studenten: "Op EuroCollege ben je geen nummertje, maar kent iedereen elkaar persoonlijk."

Aanmelden opleiding Vraag brochure aan Bezoek onze open dag

KIES JE OPLEIDING

 • HBO-bachelor versneld & begeleid. EuroCollege biedt vier hbo-opleidingen aan.
 • International Business & Entrepreneurship

  Een stevige versnelde hbo studie in ondernemerschap waarin je als student leert wat succes, ondernemen, ondernemerschap, mentaliteit en leidinggeven is in zowel de online als offline wereld.

  Lees meer
 • International E-Business & Marketing

  Dankzij het internet ontstaan nieuwe bedrijfsmodellen en nieuwe marketing- en sales-benaderingen. EuroCollege heeft een opleiding ontwikkeld die naadloos aansluit op deze ontwikkelingen.

  Lees meer
 • International Event Management

  De unieke opleiding International Event Management is een door ons ontwikkelde en geregistreerde bacheloropleiding en is de enige opleiding met een focus op evenementen.

  Lees meer
 • International Hotel & Hospitality Management

  Je kunt over de hele wereld werkzaam zijn in hotels, resorts of restaurants. Van Braziliƫ, China tot Europa. Wij besteden tijdens de hbo-opleiding hotelmanagement veel aandacht aan de "Soul of Service". Succes wordt immers bepaald door de juiste mentaliteit!

  Lees meer

Kleinschalig, particulier onderwijs in Amsterdam en Rotterdam

Wij houden rekening met de aardigheden en eigenaardigheden van onze studenten. Wij plaatsen jou als student centraal. Het is belangrijk dat jij je op school goed voelt. Alleen dan kun je maximaal presteren. Aandacht en gezelligheid vinden wij net zo belangrijk als hard werken en kwaliteit. Succes en plezier horen bij elkaar. In de juiste volgorde. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid voor particulier onderwijs in de vorm van een versnelde mbo-opleiding en is het ook mogelijk één van de versnelde hbo-opleidingen te volgen. Wij focussen ons op business, hotel- en eventmanagement.

Vraag de brochure aan

"A goal is a dream with a deadline."
Lees de interviews met studenten

Vooruitzichten op werk

Als het economisch goed gaat, gaat het eigenlijk met iedereen goed. Je hoeft dan niet echt je best te doen om aan een baan te komen. In crisistijd verandert dat. Dan zijn de banen schaars. Werkgevers zoeken juist dan naar mensen met de beste mentaliteit. Dan gaat het er om of je snel kunt schakelen, kunt volhouden, hard kan werken en ondernemend bent. EuroCollege is de enige school in Nederland die hierop traint.

lees meer over onze projecten

"Het leuke aan een kleine school als deze is dat iedereen elkaar kent. Dit leidt er toe dat studenten elkaar ondersteunen en goed samenwerken."