Contact

Contact

"Ik ben trots om een EuroCollege student te zijn, ik ben trots als we met veel studenten het EuroCollege lied zingen en als we met z'n allen in pak staan. Ik vertegenwoordig EuroCollege Hogeschool met trots tijdens open avonden, studiebeurzen en overal waar ik kom en mensen vragen naar mijn opleiding."

Contact

Instromen in september? of in januari?

EuroCollege kent twee instroommomenten: in januari en september.  Wil je je voor een opleiding aanmelden? Plan dan hier je intakegesprek. Voor overige vragen mail Patricia Avci via p.avci@eurocollege.nl met of bel 010 - 478 01 29.

Aanvragen intakegesprek Studiefinanciering Brochure? Aanmelden?

Instromen in het 2e jaar?

Voor studenten die elders hun propedeuse hebben behaald kan het aantrekkelijk zijn om in te stromen in het 2e jaar van een van onze versnelde bachelor. Je kunt dan in 1 1/2 a 2 jaar afstuderen. Een aardige tijdwinst! Interesse? Maak een afspraak.

Een afspraak maken is eenvoudig

Studeren bij EuroCollege hbo & mbo?

Heb je interesse in één van onze hbo- of mbo-opleidingen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Groningen of Eindhoven, kom gerust langs. Als je ons vooraf laat weten dat je komt, dan hebben we alle tijd voor je zodat jij al jouw vragen kunt stellen. Dit kun je doen door contact op te nemen met Patricia Avci via mail of whatsapp: 0621203783. Voor contact met Amsterdam bel 020-6727575, Rotterdam 010-4780129 of Utrecht 030-2272410 of Eindhoven (040-2094055) of Groningen ( 050-2115675) Verder nodigen we je natuurlijk ook van harte uit om onze open dag te bezoeken. 

Bezoekadressen

EuroCollege Utrecht 
Oudenoord 325
3513 EP Utrecht

EuroCollege Amsterdam
Kabelweg 44
1014 BB Amsterdam

EuroCollege Rotterdam
Westblaak 139
3012 KJ Rotterdam

EuroCollege Eindhoven
Torenallee 3 
5616 LW Eindhoven

EuroCollege Groningen
Kwinkenplein 10
9712 GZ Groningen

 

 

 

Aanmelden?

Studenten die zich willen inschrijven nemen contact op met de school om een intakegesprek te plannen. Een intake is een soort sollicitatiegesprek waarbij we samen kijken of we goed bij elkaar passen. We kijken naar je motivatie, je vooropleiding en welke verwachtingen jij van de school hebt. Wij stellen het op prijs als één van je ouders bij dit gesprek aanwezig is. Een intakegesprek duurt maximaal anderhalf uur.


Aanmelden? Ook tijdens de zomer!
Meld je hier aan

Bedrijven en EuroCollege

EuroCollege studenten lopen 2 à 3 keer stage gedurende hun opleiding. Wij zijn daarom altijd op zoek naar bedrijven waar gemotiveerde studenten een uitdagende stage kunnen lopen. Voor meer vragen kunt u per mail contact opnemen met het stage bureau. Telefonisch is natuurlijk ook mogelijk op nummer 010-4780129. Liever via de whatsapp? neem contact op via 0650218735. Ook vacatures kunt u op deze wijze aan ons doorgeven.

Brochure aanvragen? Opleidingskosten

Introductiedagen

De introductiedagen van EuroCollege organiseren we ieder jaar in de tweede week van september. We gaan dan met de nieuwe studenten naar het Oosten. De dagen zijn afwisselend. Op EuroCollege houden we van een hapje en een drankje. Een etiquette diner ontbreekt natuurlijk niet, echter van een stevig paintball gevecht zijn we ook niet vies. Aan het eind van de dagen zijn de studenten 'kapot' en voldaan. De introductie wordt georganiseerd door ouderejaars hbo- en mbo-studenten, in samenwerking met de schoolstaf. Teamspirit en gezelligheid staan centraal.