HBO opleiding | Hospitality & Event Management

Opleiding Hospitality & Event Management | HBO Bachelor

Verkozen beste event opleiding 2020

Jij leert als geen ander hoe je van A tot Z een evenement bedenkt, verkoopt, ontwikkelt en uitvoert.

HBO opleiding | Hospitality & Event Management

Versnelde HBO opleiding Hospitality & Evenementen Management

De versnelde opleiding Hospitality & Event Management vormt jou tot een ware expert in evenementen, gastvrijheid, commercie en management. Je begeeft je in een miljarden business: de evenementenindustrie. Je leert tot in detail hoe je een succesvol event neerzet en gastvrijheid creëert. Ook werken we met duidelijke regels en structuur aan je (zelf)discipline. Zo maken we van jou een echte professional. Onze studenten doen gemiddeld 2 jaar en 8 maanden over deze opleiding.

·         De enige echte evenementenopleiding in Nederland
·         Versneld HBO: 2 jaar en 8 maanden
·         Vestiging Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Groningen of Utrecht

Brochure aanvragen Aanmelden Open dagen

Event management

Naast algemene vakken zoals online marketing, bedrijfseconomie en kwaliteitsmanagement leer je alles wat met evenementen te maken heeft. Denk aan sponsorship, entertainment, eventmarketing, imagineering, crowdmanagement, sportmanagement, beursmanagement, noem maar op! Uiteraard breng je deze theorie ook meteen in de praktijk: je organiseert échte evenementen.

Welke vakken?

Je krijgt les in de volgende vakken:

·         Online marketing
·         Kwaliteitsmanagement
·         Bedrijfseconomie
·         Groepsdynamica
·         Accountmanagement
·         Sponsorship
·         Entertainment
·         Event Operations
·         Eventmarketing
·         Imagineering
·         Crowd management
·         Scenario bouwen
·         Sportmanagement
·         Beursmanagement

Tevens besteden we veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling!


Spreekt deze opleiding jou aan?
aanmelden

Carrière: na je opleiding

Na de opleiding Hospitality & Event Management ben jij dé expert op het gebied van evenementen organiseren én promoten. Tegen de tijd dat je bent afgestudeerd zijn er alweer nieuwe functies, maar je kunt sowieso aan de slag als eventplanner, imagineer, programmamaker, evenementencoördinator of floormanager.

Studeren aan het EuroCollege is anders

Bij EuroCollege weten we dat je motivatie en focus nodig hebt voor succes. Het draait om de juiste mindset, daarom pakken wij het anders aan. We werken met duidelijke regels en structuur. Afspraken zijn heilig, de lessen vallen nooit uit en jij haalt je deadlines. Je leert uit de praktijk: samen met gemotiveerde medestudenten werk je aan échte projecten en je docenten komen rechtstreeks uit het bedrijfsleven.

In je tweede jaar start je met een senior project, naast alle lessen, tentamens en opdrachten. Je werkt hard en groeit snel. Ook krijg je de kans om te reizen, te leren over andere culturen en de wereld te ontdekken. Zo maken wij van jou een echte professional.

Brochure aanvragen Contact Plan een intakegesprek

Student aan het woord

Student Hospitality & Event Management student Gino heeft veel gehad aan manier waarop EuroCollege opleidt. Gino: “Je merkt echt het verschil tussen de manier waarop EuroCollege ons opleidt in vergelijking tot andere scholen. Ik heb voor EuroCollege gekozen omdat het de enige school is met een echte event opleiding en dat is wat ik wil doen evenementen.” Lees meer interviews met studenten over EuroCollege.

Stage Gino