Geen studie gevonden maar wel na de zomer starten? Vraag een gesprek aan!

Lees meer

De EuroCollege formule

Focus en motivatie zijn de weg naar succes. Daar coachen we je op. We werken aan je (zelf)discipline en hanteren duidelijke regels. Afspraak is afspraak. Jij haalt je deadlines en wij zorgen ervoor dat je lessen áltijd doorgaan. We werken aan je mentaliteit en persoonlijke ontwikkeling. Zo leer je alles wat jij nodig hebt om een échte professional te worden!

De EuroCollege formule
 • Échte opdrachtgevers, projecten & evenementen
 • Gemotiveerde medestudenten
 • Duidelijke regels, structuur & begeleiding
 • Kleinschalig onderwijs
Meeloopdag volgen? Vraag-een-student Aanmelden open dag

Bij EuroCollege pakken we het anders aan. We leiden dus niet alleen op voor een diploma. Hier lees je hoe we dat doen.

 1. Best presterende Hogeschool
 2. Focus op persoonlijke ontwikkeling
 3. Versneld en begeleid MBO en HBO
 4. Kleinschalig onderwijs
 5. Échte opdrachtgevers, projecten & evenementen
 6. Gemotiveerde medestudenten
 7. Duidelijke regels, structuur & begeleiding
 8. Docenten uit het bedrijfsleven

Best presterende Hogeschool

Tijdens de NSE-studentenmonitor scoorde EuroCollege het beste van alle particuliere scholen. Van onze MBO studenten studeert 80% binnen 2 jaar af. Onze HBO studenten studeren gemiddeld 3 tot 3,5 jaar. Dat is aanzienlijk beter dan regulier onderwijs waar minder dan de helft binnen vijf jaar slaagt. Daarom durven wij te claimen dat we de best presterende Hogeschool van Nederland zijn.

Focus op persoonlijke ontwikkeling

Wij weten dat focus en motivatie dé ingrediënten zijn voor succes. Daarom richten onze MBO en HBO zich op mentaliteit, wilskracht en daadkracht. Dat maakt onze alumni zeer geliefd in het bedrijfsleven. Wij helpen ambitieuze studenten het beste uit zichzelf halen. EuroCollege is hiermee uniek in Nederland.

Versneld en begeleid MBO en HBO

Een versnelde opleiding volgen betekent niet dat je minder werk verzet. In tegendeel! Bij EuroCollege bereik je meer in minder tijd. We vragen veel van je en laten je zo wennen aan het ritme van het bedrijfsleven. Dat doe je niet alleen! Wij coachen je! Lees meer over de studieduur en programma.

Kleinschalig onderwijs: iedereen kent elkaar

Je voelt je snel thuis bij EuroCollege. In onze kleinschalige vestigingen hebben we écht aandacht voor je. We kennen je persoonlijk en je krijgt stevige one-to-one coaching. Met maximaal 250 studenten per locatie zijn onze scholen overzichtelijk en iedereen kent elkaar. In Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Eindhoven en Utrecht.

Échte opdrachtgevers, projecten & evenementen

Natuurlijk is je theoretische kennis belangrijk, maar je leert pas écht veel als je kennis in de praktijk toepast. Daarom ga je bij EuroCollege aan de slag met de praktijk. Je doet echte opdrachten voor echte opdrachtgevers. In het twee jaar stort je je op een senior project. Je hebt veel verantwoordelijkheid, want je project of evenement mag niet mislukken! Daarnaast ga je meerdere keren op stage, ook in het buitenland.

Gemotiveerde medestudenten

Studeren wordt een stuk leuker met gemotiveerde studenten om je heen. De studenten van EuroCollege werken hard, houden van gezelligheid en vliegen de wereld over. Ze helpen en stimuleren elkaar om het beste uit zichzelf te halen. Je gaat vanzelf mee in een positieve flow van hard werken en snel groeien. Dat allemaal in een fijne sfeer met mensen die een duidelijk doel voor ogen hebben.

Duidelijke regels & structuur

Focus en motivatie zijn de weg naar succes. Daar coachen we je op. We werken aan je (zelf)discipline en hanteren duidelijke regels. Afspraak is afspraak. Jij haalt je deadlines en wij zorgen ervoor dat je lessen áltijd doorgaan. We werken aan je mentaliteit en persoonlijke ontwikkeling. Zo leer je alles wat jij nodig hebt om een échte professional te worden.

Docenten uit het bedrijfsleven

Onze docenten zijn succesvolle managers of ondernemers, direct uit de praktijk. Vol passie en ervaring delen ze hun kennis met je. Ze staan midden in het bedrijfsleven en weten je altijd te inspireren met praktische voorbeelden. Dit geeft het leren uit boeken een extra dimensie. EuroCollege docenten vertellen je hoe het zakenleven in elkaar zit en je kunt ze álles vragen.

Pas jij bij EuroCollege?

Spreekt de EuroCollege formule jou aan? En schrik jij niet van hard werken? Dan past EuroCollege bij jou! Bezoek vooral een open dag, maak kennis met onze studenten en ervaar de unieke sfeer op onze school.

Bezoek een open dag

Brochure

Ontdek het succes
van Eurocollege

Wilt u meer weten over onze opleidingen? Vul het contact formulier in en ontvang geheel vrijblijvend de EuroCollege brochure thuisgestuurd.

Brochure van EuroCollege
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Best in personal development, #1

Heb jij het in je?
Loop een dag mee

EuroCollege opleidingen zijn intensief. We vragen veel van je. Het is hard werken. Loop een dag mee en ervaar het zelf.

Aanmelden meeloopdag
Opendagen portret