De EuroCollege Formule

De EuroCollege Formule

Focus en motivatie zijn de sleutel tot succes! Daarom pakken wij het bij EuroCollege anders aan.

De EuroCollege Formule

De EuroCollege formule

Bij EuroCollege pakken we het anders aan. Wij weten dat focus en motivatie dé ingrediënten zijn voor succes. Daarom richten onze MBO en HBO opleidingen zich niet alleen op kennis en een diploma. Je gaat ook werken aan je mindset, wilskracht en daadkracht. Hier lees je hoe we dat doen.

✓ Kleinschalig onderwijs
✓ Échte opdrachtgevers, projecten & evenementen
✓ Gemotiveerde medestudenten
✓ Duidelijke regels & structuur
✓ Docenten uit het bedrijfsleven

Meld je aan voor een Open avond!

Versneld MBO en HBO

Bij EuroCollege haal je in 2 jaar een MBO diploma of in 3 jaar een HBO diploma. Sterker nog: onze HBO studenten doen er gemiddeld 2 jaar en 8 maanden over. Een versnelde opleiding volgen betekent niet dat je minder werk verzet. Juist niet! Bij EuroCollege bereik je simpelweg meer in minder tijd. We laten je wennen aan het ritme van het bedrijfsleven.

Kleinschalig onderwijs: iedereen kent elkaar

Je voelt je snel thuis bij EuroCollege. In onze kleinschalige vestigingen hebben we écht aandacht voor je. We kennen je persoonlijk en je krijgt stevige one-to-one coaching. Met maximaal 250 studenten per locatie zijn onze scholen overzichtelijk en iedereen kent elkaar. Niet alleen studenten, maar ook docenten en andere medewerkers van de school. In Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Utrecht.

Échte opdrachtgevers, projecten & evenementen

Natuurlijk is je theoretische kennis belangrijk, maar je leert pas écht veel als je kennis in de praktijk toepast. Daarom ga je bij EuroCollege aan de slag met de praktijk. Je doet echte opdrachten voor echte opdrachtgevers. In het twee jaar stort je je op een senior project. Je hebt veel verantwoordelijkheid, want je project of evenement mag niet mislukken! Daarnaast ga je meerdere keren op stage, ook in het buitenland.

Gemotiveerde medestudenten

Studeren wordt een stuk leuker met gemotiveerde studenten om je heen. De studenten van EuroCollege werken hard, houden van gezelligheid en vliegen de wereld over. Ze helpen en stimuleren elkaar om het beste uit zichzelf te halen. Je gaat vanzelf mee in een positieve flow van hard werken en snel groeien. Dat allemaal in een fijne sfeer met mensen die een duidelijk doel over ogen hebben.

Duidelijke regels & structuur

Focus en motivatie zijn de weg naar succes. Daar coachen we je op. We werken aan je (zelf)discipline en hanteren duidelijke regels. Afspraak is afspraak. Jij haalt je deadlines en wij zorgen ervoor dat je lessen áltijd doorgaan. We werken aan je mentaliteit en persoonlijke ontwikkeling. Zo leer je alles wat jij nodig hebt om een échte professional te worden.

Docenten uit het bedrijfsleven

Onze docenten zijn succesvolle managers of ondernemers, direct uit de praktijk. Vol passie en ervaring delen ze hun kennis met je. Ze staan midden in het bedrijfsleven en weten je altijd te inspireren met praktische voorbeelden. Dit geeft het leren uit boeken een extra dimensie. EuroCollege docenten vertellen je hoe het zakenleven in elkaar zit en je kunt ze álles vragen.

Hoogste slagingspercentage

Bij EuroCollege werken we allemaal hard voor één doel: studenten klaarstomen voor dat diploma. 80% van onze HBO studenten slaagt binnen 3 jaar. Op het MBO heeft zelfs 95% binnen 2 jaar een erkende MBO niveau 4 diploma in the pocket. Met deze prachtige resultaten zijn we de school met het hoogste slagingspercentage van Nederland, zo blijkt uit audits van de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO).

Pas jij bij EuroCollege?

Spreekt de EuroCollege formule jou aan? Mooi! Dan pas jij bij EuroCollege. Bezoek een open dag om de sfeer te proeven of meld je direct aan bij EuroCollege.