Ben je nog opzoek naar een studie? Kom langs voor een open dag!

Lees meer

Projecten

"Een geweldige sfeer! Iedereen heeft wel een klik met elkaar, en je kunt bij iedereen je ei kwijt. Studenten op EuroCollege begrijpen elkaar, iedereen moet hard doorwerken en iedereen zet zich in. Het doorzettingsvermogen is ongelooflijk groot op deze school."

Opleidingen van EuroCollege

Learning by doing en real life projecten

Iedere pas afgestudeerde droomt van een succesvolle carrière. Voor succes bestaat een gouden regel: je moet een doel hebben en bereid zijn er iets voor te doen. Niet afwachten, maar actie ondernemen. Bereid zijn om te incasseren. Succes, of het nu in de sport, het bedrijfsleven of op school is, kent één oorsprong: doelgerichte en vasthoudende actie. Dit principe loopt als een rode draad door onze opleidingen. 

Ervaring in de echte praktijk

Wij laten je ervaring opdoen in de echte praktijk. Deze is vaak veeleisend en confronterend. Niet alleen tijdens stages maar vooral tijdens onze real life projecten. Wij simuleren niet en werken met echte opdrachtgevers, echte doelen, echte deadlines, echte stress en bovenal echte successen! 

Real life ondernemersprojecten

Tijdens een senior project van de hbo/bachelor International Business & Entrepreneurship ontwikkel je de vaardigheden en mentaliteit die een ondernemer nodig heeft. Zo ontwerp je met drie andere studenten een plan voor een bedrijf om een nieuwe markt te veroveren. In weer een ander project helpt een team een ondernemer met het reorganiseren van zijn bedrijven. In een ander project zet je een start-up op. 

Real life evenementen

Een voorbeeld van de real life projecten van de hbo/bachelor International Event Management is het Kika Charity (Kinderen kankervrij)  Tijdens dit project ben je samen met je team verantwoordelijk voor een perfecte avond voor de genodigden. Nog belangrijker zijn de opbrengsten voor het goede doel. Op een EuroCollege Charity wordt al snel tussen de 30.000 à 40.000 opgehaald. Bij weer een ander project organiseer je een congres, beurs of werken we samen met de gemeente Rotterdam om de 4 mei herdenking vloeiend te laten verlopen. Het recordbedrag staat op 70.000 euro!

Real life hotelprojecten

In een senior project van de hbo/bachelor International Hotel & Hospitality Management duikt een team in een opdracht van bijvoorbeeld een hotel in Amsterdam of Rotterdam in een horecaconcept voor Duinweide Investeringen in Amsterdam. Je brengt in kaart hoe het food & beverage-aanbod op een hoger niveau gebracht kan worden en tot meer omzet kan leiden of je stelt vast hoe een hotel of een horecaconcept zich beter in de markt kan profileren. Een ander project is de culinaire wijnreis.

Online strategieën

Met het senior project van de hbo/bachelor International E-Business & Marketing  ontwikkel je bijvoorbeeld de branding van een merk of een online marketing strategie. In een andere project ontwerp je de contentstrategie en de storytell-lijn. We bevinden ons op een kantelpunt van offline naar online. Talloze bedrijven zoeken een aanpak binnen de digitale en online wereld. Jij en je team gaan die bedrijven helpen! Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en Groningen liggen voor je open.

Fiksen!

De kleinschaligheid van EuroCollege maakt het mogelijk om veeleisende en uitdagende projecten binnen te halen. Je doet bij ons ervaring op met echte budgetten, echte doelen én echte stress. Anders dan bij fictieve projecten mogen de opdrachten van EuroCollege nooit mislukken. Linksom dan wel rechtsom: het moet gefikst worden.

Klaar voor de eerste klus

Wanneer je afgestudeerd bent, ben je een geduchte concurrent voor afgestudeerden van andere scholen. Je beschikt namelijk over een mentaliteit en mindset die veel steviger is. Je hebt gestudeerd met ambitieuze medestudenten. Je hebt les gehad van docenten uit het bedrijfsleven. Tevens heb je geleerd op hoog niveau doelen te behalen en te presteren. Je pakt aan, kijkt niet op je klokje en voegt waarde toe aan een bedrijf. 

Bouwen aan je cv

Daarnaast ben je representatief en servicegericht. Dankzij de stages en het senior project beschik je al direct na je afstuderen over een indrukwekkend cv. Je bent dus klaar voor je eerste klus in het bedrijfsleven.

Junior projecten

Gedurende het schooljaar staan een aantal projectweken ingepland. Van oudsher verzorgen wij bijvoorbeeld de publieksbegeleiding tijdens het ABN AMRO World Tennis Tournament. Ook zijn wij betrokken bij het CHIO en diverse galadiners. In het tweede jaar van jouw mbo opleiding ga je samen met medestudenten een project opzetten en uitvoeren. Het junior project is real life en een goede voorbereiding op de senior projecten die wij op de hogeschool aanbieden.

Brochure

Ontdek het succes
van Eurocollege

Wilt u meer weten over onze opleidingen? Vul het contact formulier in en ontvang geheel vrijblijvend de EuroCollege brochure thuisgestuurd.

Brochure van EuroCollege
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Best in personal development, #1

Heb jij het in je?
Loop een dag mee

EuroCollege opleidingen zijn intensief. We vragen veel van je. Het is hard werken. Loop een dag mee en ervaar het zelf.

Aanmelden meeloopdag
Opendagen portret