De zomervakantie is nog in volle gang, maar op EuroCollege wordt momenteel hard gewerkt. De Introductiedagen Commissie 2021 is namelijk druk bezig met de voorbereidingen van de EuroCollege Introductiedagen 2021!

Kennismaking

Van 1 september tot en met 4 september* vinden deze dagen plaats. In deze periode leren de aankomend studenten elkaar al wat beter kennen. Wat je precies kan verwachten van de introductiedagen houdt de commissie nog even geheim. Het moet natuurlijk nog een beetje een verrassing zijn. Wat we wel kunnen verklappen is dat sportieve activiteit, een etiquettediner een spectaculair eindfeest op de planning staan.

Meer weten?

De komende tijd zullen er op de website en socials van EuroCollege verschillende interviews online komen met de organisatoren van de Introductiedagen. Houdt deze kanalen dus goed in de gaten voor verschillende updates!

*Genoemde data gelden zolang de maatregelen met betrekking tot COVID-19 niet wijzigen. In geval van wijzigingen worden alle deelnemers hier tijdig over geïnformeerd.