Maak je klaar voor een onvergetelijke wijnreis van 4 tot en met 8 juni! Tijdens deze reis zullen we Rotterdam verlaten en op weg gaan naar België, Reims en Chalons de Champagne.

Op 4 juni beginnen we de dag met een heerlijk ontbijt in Rotterdam. Daarna vertrekken we naar België, waar we genieten van een smakelijke lunch bij Chez BouBoule en een Leffe proeverij.

In Reims wacht ons een cocktailbar, een diner bij La Grand Café Reims en een borrel op de accommodatie. Vervolgens verkennen we Epernay, bezoeken we Dom Perignon, maken we een wijntour bij Fernand en genieten we van een lunch bij Le Stelvio. Een hoogtepunt van de dag is een adembenemende luchtballonervaring boven Epernay.

Op de derde dag gaan we verder naar Reims, waar we champagnehuizen zoals Jeangot Champagne Coopérative en Champagne Charles de Cazanove bezoeken. We sluiten de dag af met een diner bij Le Clos Reims.

Op de laatste dag staat er een bezoek aan Castellane en een proeverij bij Chocolatier Thibaut op het programma. We sluiten de reis af met een Pommery tour en een feestelijk Pommery Etiquette diner bij Restaurant Le Millenaire in Reims.

Bereid je voor op een wijnreis vol heerlijke smaken, interessante ontdekkingen en onvergetelijke momenten. Deze reis van 4 tot en met 8 juni belooft een ware smaaksensatie te worden!

Ook volgend jaar deelnemen aan de reis? Kom dan langs bij EuroCollege op de open dag

aftermovie