Volgende week is het zover, de jaarlijkse Senior Project Week van 9 tot 13 januari zal plaatsvinden. Tijdens deze week krijgen alle tweedejaarsstudenten de kans om hun nieuwe doelen voor het jaar in praktijk te brengen en extra training te ontvangen van experts op een verscheidenheid aan gebieden.

De businessstudenten krijgen de kans om hun projecten of start-ups te presenteren, terwijl de hotel, toerisme en evenement studenten de mogelijkheid krijgen om hun draaiboeken te verfijnen. Daarnaast krijgen studenten ook de kans om te leren over onderwerpen zoals groepsdynamiek, leiderschap, sponsoring, verkoop en mindset.

Aan het einde van de week zal er een netwerkbijeenkomst plaatsvinden waar jullie met elkaar en met professionals uit de branche in contact kunnen komen. Dit is een superkans om een voorsprong te nemen op je carrièredoelen en waardevolle contacten op te doen.

We kijken uit naar een spannende en productieve week en kunnen niet wachten om te zien wat jullie allemaal zullen bereiken. Tot volgende week!