Op 23 januari 2023 start het semester weer voor de eerstejaars studenten van EuroCollege. Na het voltooien van hun eerste stage zijn ze klaar om weer vol goede moed aan de slag te gaan met hun studie.

Om het jaar goed te starten zullen de studenten deelnemen aan de “Boost Your Mindset” dagen, waarbij ze opnieuw worden geïntroduceerd in de waarden van EuroCollege en de gelegenheid krijgen om hun medestudenten die in januari zijn begonnen te ontmoeten. Deze dagen zijn bedoeld om de studenten weer in de juiste mindset te krijgen en ze voor te bereiden op succes in de het komende semester.

Gedurende de week zullen de studenten de kans krijgen om deel te nemen aan workshops en activiteiten gericht op het ontwikkelen van een groeimindset en het aanleren van de vaardigheden en gewoonten die nodig zijn voor academisch en professioneel succes. Ze zullen ook de mogelijkheid hebben om contact te maken met hun medestudenten en nieuwe vriendschappen te vormen die hen gedurende hun tijd bij EuroCollege zullen ondersteunen.

Al met al zijn de “Boost Your Mindset” dagen een belangrijk begin van het jaar voor de eerstejaars studenten en zullen ze hen voorbereiden op een succesvol vervolg van hun studie.

Ook volgend jaar starten met een studie bij EuroCollege? Kom dan langs op een open dag van EuroCollege.