LETOP KEIWEEK IS VOOR HBO/UNIVERSITEIT. WIJ WILLEN EEN ALTERNATIEF ONDER DE AANDACHT BRENGEN.

Volgens traditie is het studiejaar in Groningen begonnen met de KEIweek. De introductieweek waarin duizenden nieuwe studenten de stad leren kennen en elkaar.

EuroCollege Hogeschool heeft zich in deze week ook voorgesteld. EuroCollege is een kleinschalige privéschool en biedt eigenlijk een alternatief voor de grote hogescholen. Immers, niet iedereen kan zijn draai vinden op een grote school. (https://www.eurocollege.nl)

In een echte stand hebben twee EuroCollege-studenten, Boyke en Harmen alle zeilen bij moeten zetten om de vele nieuwsgierige KEI-gangers te woord te staan. Er was veel belangstelling naar de stevige en begeleide manier van opleiden door EuroCollege. Anders dan andere scholen vinden wij het op EuroCollege belangrijk dat onze studenten zich tot zelfbewuste jongeren ontwikkelen.

De bezoekende KEI-gangers waren dan ook erg  benieuwd naar de ervaringen op een privéschool en velen vonden het bijzonder dat de studenten op EuroCollege leren denken in termen van succes en succesvol worden.

Harmen heeft onze volgers op Instagram en Facebook ook nog een kleine tour gegeven door het centrum van Groningen, zijn studentenstad. Hierin legt hij uit wat er voor studenten allemaal te doen is. Hij nam ons mee naar één van zijn favoriete cafés de ‘Drie Gezusters’, de bekende winkelstraat de Herestraat en vertelde over de vele studentenverenigingen, sportclubs en andere activiteiten in de stad.

EuroCollege Hogeschool ligt in Groningen met uitzicht op de Grote Markt, dus midden in de stad.

In de tussentijd genieten de aankomende EuroCollege studenten nog even van hun vakantie. Vanaf maandag 30 augustus start ons voorprogramma met onze eigen introductiedagen, gevolgd door de ‘Boost Your Mind’ dagen. 

Houd onze social media kanalen en website in de gaten voor verslag hiervan.