Op donderdagen vullen de gangen van EuroCollege zich met prachtig gekleden studenten. Het is geen gewone schooldag. Het is Pakkendag met onze bijzondere stropdas – een dag waarop het trotse erfgoed van de school volledig tot zijn recht komt. Elke student schittert met de kenmerkende EuroCollege stropdas, waardoor de hele campus baadt in een zee van elegantie en professionaliteit.

Maar dit gaat verder dan alleen de uiterlijke verschijning. De stropdas vormt al een kwart eeuw een weerspiegeling van kernwaarden van EuroCollege: welgemanierdheid, voorkomendheid, onder bekendheid en vooral samenhorigheid. Het herinnert elke student eraan dat ze deel uitmaken van iets groters; een gemeenschap die hen voorbereidt om met overgave en ambitie de wereld in te stappen.

Bij EuroCollege streven we ernaar onze studenten niet alleen kennis bij te brengen, maar ook sociale en ondernemersvaardigheden. Vaardigheden die hen in staat stellen om, ongeacht hun achtergrond of status, met iedereen te communiceren, relaties te ontwikkelen en leiderschap te tonen. De stropdas is een wekelijkse herinnering aan die missie. Het is een dag waarop we zeggen: “Kijk naar ons, naar wat we samen hebben opgebouwd en waar we voor staan.”

Dus als je op een donderdag door de gangen van EuroCollege loopt weet dan dat het meer is dan alleen mode. Het is een viering van ambitie, saamhorigheid en de tijdloze waarden die deze de school sterk maken.

Wil jij onderdeel uitmaken van deze traditie en vol gaan voor ambitie?