Tom de Koster, student International Business & Sales, is op dit moment bezig met zijn zomerstage bij Van de Vliet Quality Yachts. Van der Vliet Quality Yachts is een internationale jachtmakelaar, met een specialisatie op motor- en zeiljachten die ontworpen en gebouwd zijn in Nederland. Dit doen zij al sinds 1975. Voor Tom een mooi bedrijf om zijn kennis en ervaring op het gebied van sales en ondernemerschap de te vergroten.

Assistent manager

Als assistent manager internationale handel, houdt Tom zich met veel verschillende zaken bezig. “De ene dag ben ik bezig met social media, de andere dag maak ik een order compleet en weer een dag later heb ik een sales gesprek op een jacht”. De stage van Tom biedt dus een hoop diversiteit. “Ik merk dat het bedrijf mij alles wil leren en zoveel mogelijk mee wil geven over het vak. Daarnaast hebben ze ook echt aandacht voor mij”.

Tom koos ervoor om bij Van der Vliet Quality Yachts stage te lopen, omdat het een klein bedrijf is met veel ervaring. “De collega’s willen mij alles leren en hebben veel persoonlijke aandacht voor mij”. Voor hem een mooi bedrijf om eens achter de schermen te kijken en meer te leren over de jachtenmakelaardij en de kneepjes van het vak te leren.

Persoonlijke aandacht

De kleinschaligheid en persoonlijke begeleiding die Tom tijdens zijn stage krijgt, zijn hem natuurlijk niet onbekend. Ook bij EuroCollege wordt gezorgd voor kleine klassen en persoonlijke aandacht. Zo wordt ervoor gezorgd dat geen enkele student een nummer is en iedereen de begeleiding krijgt die hij of zij nodig heeft.

Meer weten?

Na het lezen van dit artikel nieuwsgierig geworden naar de stage van Tom of wil je meer weten over studeren op het EuroCollege? Check onderstaande video!