Benieuwd naar EuroCollege Hogeschool? Bezoek dan een open dag!

Lees meer

Versneld hbo bij Eurocollege

Binnen 3 jaar je HBO Bachelor diploma halen? Dat kan. Hiervoor moet je wel hard werken, maar dat is het waard. Met gemotiveerde medestudenten en intensieve coaching helpen wij je snel vooruit. Heb je al een propedeuse? Dan kun je misschien zelfs instromen in het 2e jaar. Jouw HBO diploma komt zo snel dichterbij!

Versnelde HBO opleidingen
 • Binnen 3 jaar jouw Bachelor diploma
 • Mindset als sleutel naar succes
 • Bereik meer in minder tijd
Adviesgesprek Een dag meelopen? Aanmelden open dag

Versnelde HBO opleidingen

Bij EuroCollege slaagt 75 à 80% en een studieduur langer dan 3,5 jaar komt niet vaak voor. Uiteraard vraagt dat de nodige ‘no pain, no gain”momenten. Gemiddeld studeert een student daarmee ruim anderhalf jaar eerder af dan bij het reguliere onderwijs, waar minder dan de helft binnen vijf jaar slaagt. We leggen graag uit hoe dat kan.

Ons motto “no pain no gain” vertaalt zich in pittige opleidingen en lange dagen. Studenten besteden minimaal 50 uur per week aan hun opleiding en dat loont want ze zijn zeer geliefd binnen het bedrijfsleven. Ze zijn gewend om hard te werken en afspraak is afspraak. Het draait dus niet om de tijdwinst, maar de ontwikkeling van een succesvolle mindset.

bereik meer in minder tijd

Naast de theoretische basis kenmerkt een opleiding bij EuroCollege zich namelijk door persoonlijke ontwikkeling. Focus, ambitie en discipline zijn noodzakelijke ingrediënten voor toekomstig succes. Het volhouden aan strakke deadlines is één van de zaken die EuroCollege daarin bewust anders doet.

We vragen veel van onze studenten, dat vergt uiteraard een goede begeleiding. We werken in kleine groepen met persoonlijke coaching en begeleiding. We bieden steunklassen voor degenen die meer tijd nodig hebben en verdiepingslessen voor wie meer uitdaging zoekt. We doen hier een flink beroep op de eigen verantwoordelijkheid.

Deze manier van opleiden is de kern van onze onderwijsfilosofie. Onze opleidingen zijn bovendien gemaximaliseerd op vier jaar om lang studeren tegen te gaan, dat past niet binnen EuroCollege. EuroCollege levert ambitieuze young professionals af met een winnaars mentaliteit. Vergis je dus niet in die verkorte studieduur, daar wordt hard voor gewerkt.

Versneld HBO Bachelor programma en studieduur

Een versnelde HBO opleiding volgen betekent niet dat je minder werk verzet. Integendeel. Studeer je bij EuroCollege, dan bereik je simpelweg meer in minder tijd. Zo ziet de opbouw van onze HBO opleidingen eruit:

HBO studiejaar 1

In het eerste jaar volg je elke week vier lange dagen les. Door volle dagen les te volgen wen je vast aan het ritme in het bedrijfsleven. De vijfde dag heb je nodig om aan opdrachten te werken en te studeren voor je tentamens. Na een aantal maanden ga je 6 weken op (werk oriëntatie) stage en aan het einde van het jaar doe je een zomerstage van 3 tot 4 maanden.

HBO studiejaar 2 en 3

In jaar twee blijf je lessen volgen terwijl je start met een senior project. Samen met studiegenoten werk je aan een échte opdracht voor een echte opdrachtgever. Je laat in de praktijk zien wat je hebt geleerd en bewijst dat je kunt samenwerken en doorbijten. Aan het einde van het schooljaar begin je met afstuderen. Daarvoor loop je 7 tot 8 maanden stage en voer je zelfstandig onderzoek uit.

Versnelde HBO opleidingen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Groningen

EuroCollege heeft vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Groningen. Hier kun je de volgende versnelde HBO opleidingen volgen:

International Business & Entrepreneurship – HBO bachelor
In een versneld traject leer je wat succes, ondernemen, mentaliteit en leiderschap is.

International Hotel & Hospitality Management  HBO bachelor
Deze verkorte HBO opleiding draait om de “Soul of Service”. De juiste mentaliteit zorgt voor succes!

International Business & Finance Management – HBO bachelor
Je krijgt alle kennis en kunde om op basis van financiele gegevens de juiste koers te bepalen. Zo heb je goud in handen!

Hospitality & Event Management – HBO bachelor
Een goed evenement ontwikkelen én neerzetten, dat wordt jouw specialiteit.

Programma verkort HBO

Een verkorte HBO opleiding volgen betekent niet dat je minder werk verzet. Integendeel. Studeer je bij EuroCollege, dan bereik je simpelweg meer in minder tijd.

Spreekt deze uitdaging jou ook aan? Bezoek dan één van onze open avonden!

Bezoek de open dag
Brochure

Ontdek het succes
van Eurocollege

Wilt u meer weten over onze opleidingen? Vul het contact formulier in en ontvang geheel vrijblijvend de EuroCollege brochure thuisgestuurd.

Brochure van EuroCollege
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Best in personal development, #1

Heb jij het in je?
Loop een dag mee

EuroCollege opleidingen zijn intensief. We vragen veel van je. Het is hard werken. Loop een dag mee en ervaar het zelf.

Aanmelden meeloopdag
Opendagen portret