Ben jij op zoek naar een studie waarbij je alles uit jezelf haalt, persoonlijke begeleiding krijgt en op school les krijgt van docenten uit de praktijk? Dan ben je bij EuroCollege aan het juiste adres.

Persoonlijke aandacht staat bij EuroCollege centraal. Dat betekent voor ons niet alleen persoonlijke begeleiding in jouw studietraject, maar ook dat je les krijg op school. Op die manier kunnen we goed zien hoe het met je studie gaat, of je op schema bent met je huiswerk en of je goed in je vel zit. Online les komt dus in principe niet voor op EuroCollege.

Bij EuroCollege worden laptops überhaupt (bijna) niet gebruikt. Dat is voor veel studenten in het begin even wennen, maar wordt ook snel normaal. Het zorgt er voor dat jouw aandacht niet afdwaalt, maar bij de les blijft.

Vanaf september beginnen de nieuwe studenten, die wij met veel plezier zullen ontvangen op een van onze vestigingen. Heb je nog geen studiekeuze gemaakt, maar spreekt EuroCollege je wel erg aan? Geen probleem, bij ons kan je je ook na 1 juni aanmelden!