Op EuroCollege zijn focus en motivatie de sleutel tot succes. Onze studenten werken dag in dag uit doelgericht aan hun toekomst. Dit kan soms pittig zijn maar No Pain, No Gain zeggen wij altijd. Om al onze studenten vol positieve energie verder te laten werken aan hun carrièredoelen, organiseert de school samen met een projectgroep ieder jaar de Career Conference Day, ook wel CCD genoemd. Gedurende dit evenement zullen de studenten gemotiveerd en geïnformeerd worden over de mogelijkheden in het zakenleven.

Dit jaar zal de Career Conference Day plaatsvinden op 29 maart 2022.  De 500 1e en 2e jaarsstudenten van alle EuroCollege-vestigingen zijn uitgenodigd. Deze editie staat geheel in het teken van het vinden van je Burning Desire. Dit concept staat beschreven in het boek Think and Grow Rich van Napoleon Hill en is gebaseerd op één van de succesprincipes van de Amerikaanse Auteur.

Napoleon Hill geloofde namelijk dat als we alleen maar wensen dat iets gebeurt of wordt bereikt, we niet genoeg noodzakelijke acties zullen ondernemen. Wanneer er uitdagingen en moeilijkheden opduiken en dingen niet gaan zoals gepland, is de kans groot dat we zullen opgeven. Als we echter een brandend verlangen naar iets ontwikkelen, zullen we manieren vinden om het waar te maken. We zullen een specifiek plan opstellen, doen wat nodig is, ons door de uitdagingen heen slaan en mislukkingen overwinnen. We zullen dus gemotiveerd zijn om onze doelen te bereiken.

De succesprincipes van Napoleon Hill zijn verweven in al onze opleidingen. Dit maakt het thema van deze Career Conference Day geheel EuroCollege-waardig. Aangezien het evenement georganiseerd is voor en door studenten zijn wij er zeker van dat iedereen zich in het thema kan vinden en ook op zichzelf kan toepassen.

“Het is voor de studenten belangrijk dat zij voor aanvang van de CCD al goed gaan nadenken over doelen die zij nu nog niet kunnen bereiken of verwezenlijken. Zo wordt het makkelijker voor alle aanwezigen om actief mee te doen aan het programma”, vertelt Folkert van de projectgroep CCD.

Op de dag zelf zullen meerdere presentaties en activiteiten plaatsvinden om de studenten te inspireren en te motiveren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan spreker en trainer Remco Claasen en Dhr. De Koster van organisatie Alpe D’HuZes. Ook zullen er zogeheten energizers aanwezig zijn in de vorm van snacks en sapjes om de studenten een lekkere boost te geven gedurende de middag. Zoals altijd zal deze editie van de Career Conference Day afgesloten worden met de welbekende EuroCollege-borrel.

Wij wensen de studenten ontzettend veel leermomenten toe en hopen dat wij hen weer vol nieuwe energie en motivatie op school mogen ontvangen. Veel plezier!