Op EuroCollege zijn wij uitermate trots op onze alumni. Wij geloven dat zij stuk voor stuk een ware toevoeging zijn voor onze school op het gebied van kennis, ervaring en carrièremogelijkheden. Bovendien zijn onze alumni een perfecte afspiegeling van de visie van EuroCollege. Hun hele schoolcarrière staat in het teken van de nodige voorbereidingen treffen voor het bedrijfsleven. Hoe haal ik het beste uit mezelf? Hoe start ik mijn eigen bedrijf? Of hoe stuur ik mensen aan? Allemaal voorbeelden van vragen waar wij onze studenten op coachen. Dit allemaal zodat zij met een gerust hart en dat felbegeerde papiertje op zak de eerste stappen kunnen zetten naar een succesvolle toekomst.

De sleutel tot succes

Focus, mindset en discipline. Woorden die gedurende de studie vaak ter sprake komen. Op EuroCollege geloven wij namelijk dat dit dé vaardigheden zijn voor succes. Vanaf het eerste moment van hun studie worden onze studenten al klaargestoomd voor het bedrijfsleven. Zij krijgen stevige coaching en er wordt gewerkt aan mentaliteit en doorzettingsvermogen. Al deze aspecten zorgen ervoor dat onze alumni zeer geliefd zijn op de arbeidsmarkt.

Een andere manier van opleiden

Door onze unieke EuroCollege-formule geloven wij dat onze alumni een streepje voor hebben op andere afgestudeerden in Nederland. Onze studenten hebben hun hele schoolcarrière profijt gehad van kleine klassen en persoonlijke begeleiding. Bovendien hebben zij les gehad van ervaren ondernemers uit de praktijk die precies weten over welke kennis en vaardigheden je moet beschikken om succesvol te zijn. Dit komt in het reguliere onderwijs vaak niet naar voren.

Het belang van een sterk netwerk

Naast individuele coaching vinden wij het ook belangrijk dat onze studenten goed kunnen samenwerken. Ook na hun studie willen wij graag dat onze studenten in contact blijven met elkaar en met de school. Door middel van alumniborrels en andere evenementen zorgen wij ervoor dat onze huidige studenten en oud-studenten met elkaar verbonden zijn en blijven.

Alumni aan het woord

Als school is het belangrijk om te weten wat onze oud-studenten aan hun studie hebben gehad en waar zij terecht zijn gekomen. Om deze reden hebben wij een aantal van hen uitgenodigd voor een interview en gevraagd hoe het na hun studie gaat en wat zij op EuroCollege hebben geleerd. Zo spraken wij oud-student

Christiaan Coppoolse over zijn loopbaan als succesvol ondernemer en eigenaar van MSP consultant. Toen wij hem vroegen naar hoe EuroCollege heeft bijgedragen aan zijn carrière zei hij het volgende:

“Ik heb altijd ondernemer willen worden. Op EuroCollege heb ik het geluk gehad om les te krijgen van ervaren docenten die echt wisten waar ze het over hadden en deze kennis ook al te graag met ons wilden delen. Bovendien leerde ik tijdens mijn studie om te gaan met harde deadlines, stress en bouwde ik een winnaarsmentaliteit op. Ondernemen is vallen en opstaan en EuroCollege heeft mij hier goed op voorbereid.

Christiaan is natuurlijk niet de enige uit ons alumni-netwerk die wij gesproken hebben. Hou deze pagina goed in de gaten voor andere bijzondere interviews met onze oud-studenten en kom erachter waar zij zich nu mee bezighouden en hoe zij terugkijken op hun schoolcarrière.