De zomer staat weer voor de deur. Voor veel scholen is dit een moment voor vakantie, rust en ontspanning. Op EuroCollege is dit anders. Nu alle studenten hard aan het werk zijn bij hun stagebedrijf, geeft dit de stafleden de kans om het nieuwe schooljaar voor te bereiden. Achter de schermen moet namelijk veel gebeuren om de kwaliteit van onze school en onze opleidingen hoog te houden. Daarom werken onze directie en alle medewerkers in de zomerperiode gewoon door.

Een goed begin is het halve werk

Goede coaching en persoonlijke ondersteuning van onze studenten is onderdeel van de unieke EuroCollege-formule. Om dit op topniveau aan te kunnen bieden is planning nodig. Van het ondersteunen van de introductiedagencommissie tot het organiseren van de diploma-uitreiking, al onze speciale evenementen lopen gewoon door. Bovendien start vanaf september een nieuwe lichting eerstejaars studenten, ook dit vergt de nodige voorbereiding. Denk hierbij bijvoorbeeld aan klasindelingen maken, boekenlijsten versturen en het curriculum vaststellen. In welk jaar je ook op EuroCollege zit, onze stafleden zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is zodat alle studenten zich kunnen blijven focussen op hun ambities, zelfontplooiing en het behalen van hun doelen.

Ook tijdens de zomer zijn wij bereikbaar

Op EuroCollege bieden wij versnelde opleidingen aan. Dit houdt in dat bij ons de gemiddelde student ruim anderhalf jaar eerder afstudeert dan in het reguliere onderwijs.

Dit betekent echter niet dat onze studenten minder werk verzetten. Integendeel! Gedurende onze studies bereik je simpelweg meer in minder tijd. Wel is het zo dat onze ambitieuze studenten tijdens de vakanties doorwerken. Er wordt van hen verwacht dat zij in deze periodes stagelopen en stageverslagen maken en inleveren. Uiteraard staan wij altijd klaar om onze studenten ondersteuning te bieden waar nodig. Daarom kunnen onze studenten en hun ouders tijdens de zomer ook bij ons op school terecht voor advies, stagebegeleiding of andere vragen. 

Te laat met inschrijven? Neem contact met ons op  

Op EuroCollege denken wij in oplossingen. Of u nou een ouder bent op zoek naar een passende school voor uw kind, of dat je zelf nog op zoek bent naar een uitdagende vervolgopleiding, neem dan gerust contact met ons op. Samen kunnen wij naar de mogelijkheden kijken zodat er dit jaar nog een start kan worden gemaakt met een mooie studie.

Open dagen, ook in de zomer!

Wil je de sfeer van onze unieke school komen proeven? Bezoek dan deze zomer één van onze open dagen! Ook dan staan de stafleden van EuroCollege voor je klaar.