“Beste Studenten van EuroCollege, bereid je voor op een unieke belevenis tijdens het exclusieve Legato EuroCollege Gala 2023! Op 29 april in Rotterdam kun je deel uitmaken van een onvergetelijke avond vol prachtige muziek, heerlijke hapjes en verfrissende drankjes.

Met het thema ‘Legato’ willen we de verbinding uitbeelden die muziek kan creëren tussen ons allemaal. De avond zal gevuld zijn met professionele performers die je meenemen op een reis door de tijd, terwijl je kennis maakt met verschillende muziekstijlen door de jaren heen.

Voor slechts 110 tot 130 euro krijg je niet alleen toegang tot het gala, maar ook onbeperkte verzorging in de vorm van hapjes en drankjes. Dit is een nacht vol muzikale verbinding die je niet mag missen!

We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan dit exclusieve Legato EuroCollege Gala 2023 en laat je meevoeren door de klanken van verschillende tijden. Dit is een avond die je nooit meer zult vergeten! We kunnen niet wachten om je op 29 april in Rotterdam te verwelkomen!”

Koop nu je ticket via: https://tibbaa.com/order/tn3rcklpob?lang=nl#

EuroCollege gala 2023