Op 6 maart 2023 is de Mbo praktijkweek begonnen en het is een week om niet te missen. Of je nu business student bent die wil leren over ondernemen of een Hotel en event student die droomt van een carrière in de gastvrijheidsindustrie, deze week heeft voor ieder wat wils!

Onze business studenten krijgen de kans om de fijne kneepjes van het ondernemersvak te leren tijdens inspirerende workshops. En als klap op de vuurpijl mogen ze ook nog eens ondernemers bezoeken die al jaren succesvol zijn in hun vakgebied, zoals Schmidt zeevis en van der Plas. Om de week af te sluiten gaan de studenten de uitdaging aan tijdens een avontuurlijke survival baan!

De Hotel en event studenten gaan juist aan de slag in de keuken en bediening bij een toonaangevende kookstudio. Hier leren ze niet alleen over alle facetten van de keuken, maar ook over de essentie van gastvrijheid. En dat allemaal terwijl ze werken aan een luxe diner om de week af te sluiten!

Dit is de perfecte kans voor alle Mbo studenten om praktijkervaring op te doen en te netwerken met professionals in het werkveld. We zijn er zeker van dat deze week een waardevolle aanvulling zal zijn op hun studie en hen helpt bij het bereiken van hun skills voor de toekomst.