Het maken van een studiekeuze kan best lastig zijn, zeker in tijden van Corona. Gelukkig kan je bij EuroCollege nog steeds langskomen voor een persoonlijke kennismaking! Lees hier hoe dit is zijn werk gaat.

Sfeer proeven

Samen met één ouder/verzorger/vriend(in) mag je langskomen voor een persoonlijke kennismaking op een van onze vestigingen, dit is een soort “mini open dag”. Net als bij een gewone open dag kan je een kijkje nemen in de school en proeven van de sfeer.

Persoonlijk gesprek met studenten en stafleden

Tijdens deze kennismaking kan je allereest praten met studenten van de opleiding waar jij voor komt kijken. Zij vertellen jou meer over hun eigen ervaringen en kunnen al een deel van jouw vragen beantwoorden.

Vervolgens heb je een 1-op-1-gesprek met een staflid van EuroCollege. Met hem/haar ga je verder in gesprek over de studie, hetgeen waar jij naar op zoek bent en jouw wensen en behoefte tijdens je studie.

Veiligheid

Tijdens deze kennismaking houden wij ons natuurlijk aan alle Corona maatregelen. Zo draagt iedereen een mondkapje, houdt iedereen voldoende afstand en kunnen op diverse plaatsen de handen worden ontsmet.

Meer weten?

Ben je na het lezen van deze tekst nieuwsgierig geworden? Meldt je dan aan voor een persoonlijke kennismaking!