Op EuroCollege geloven wij in de kracht van een sterk netwerk. Onze studenten werken tijdens hun studie nauw met elkaar samen en brengen veel tijd met elkaar door, zowel op school als daarbuiten. Doordat wij een kleinschalige school zijn met een select aantal leerlingen, leren de studenten hoe belangrijk een goede en effectieve samenwerking is. Al met al bouwen de studenten in hun korte tijd op EuroCollege een hechte en unieke band op waar zij voor de rest van hun leven op een positieve manier op terug kunnen kijken.

Hoe bijzonder de band ook is tussen onze studenten, veel van hen gaan toch hun eigen weg na het afstuderen. De één kiest ervoor om te gaan werken in het buitenland, de ander start direct met het neerzetten van een succesvolle onderneming of accepteert een mooie functie bij een bedrijf in de buurt. Welke weg iemand ook voor zijn toekomst kiest, het is meer dan normaal dat vriendschappen en connecties verwateren. Daar willen wij nu verandering in brengen!

Dit jaar zal op 2 december het fantastische EuroCollege Alumni Event plaatsvinden. Op een nog nader te bepalen locatie in het midden van Nederland, nodigen wij alle oud-studenten uit om, op een EuroCollege-waardige manier, met elkaar te herenigen, te connecten en te netwerken. Ben je benieuwd naar wat je klasgenoten allemaal hebben meegemaakt? Dit is je kans om het hen zelf te vragen.

Op school leren wij onze studenten al hoe belangrijk samenwerken is. Dat is in het bedrijfsleven niet anders. Wie weet nou beter wat hard werken, doorzettingsvermogen en een duidelijke focus is? Juist, je mede-EuroCollegestudenten! Dit is het moment om niet alleen je oud-klasgenoten weer te zien maar ook kennis te maken met alumni van andere jaren. Zo bouw jij een sterk netwerk op van like-minded professionals waarvan je zeker weet dat zij dezelfde sterke mind-set hebben als jij.

Aanmelden?

Wil je de kans om al je oude klasgenoten weer te zien niet missen? Meld je dan nu aan via eventbrite!

Tot dan!

Ook een alumni worden bij EuroCollege? Kom dan langs op een van onze open dagen!