Afgelopen zaterdag vond het eerste EuroCollege Sport Event plaats. De Senior Projectgroep organiseerde een dag waarbij de studenten van alle vestigingen van EuroCollege de strijd met elkaar aangingen op het gebied van sport en samenwerken.

EuroCollege streeft van oudsher naar een sterk saamhorigheidsgevoel onder de studenten. Aangezien de school inmiddels vier verschillende vestigingen heeft, verspreid door het hele land wordt dat steeds lastiger. U kunt zich wellicht voorstellen dat de studenten van de Groningse vestiging niet vaak in Rotterdam zijn en vice versa. Het doel van het EuroCollege Sport Event was dan ook ‘het versterken van het saamhorigheidsgevoel door middel van sport’.

De studenten gingen het terrein van Adventure Vlaardingen op om daar de Survival Battle met elkaar aan te gaan. Klimmen, slingeren, modder en samenwerken, alles kwam voorbij.

De Rotterdamse vestiging kwam als grote winnaar uit de bus. De winnende teams sleepte leuke prijzen binnen, team Diva’s gaat een dagje paintballen, Q-Vegan mag een dag zwemmen in Port Zélande en de Technovlinders wonnen een wijnproeverij.