Op 5 april zal de jaarlijkse de Career Conference Day van EuroCollege plaatsvinden. tijdens het CCD worden studenten geïnspireerd en verder geholpen in hun carrière. Het evenement is speciaal ontworpen om studenten te helpen bij het ontwikkelen van hun carrière en om hen te voorzien van waardevolle inzichten en praktische tips.

Deze dag biedt een platform waarop studenten kunnen netwerken met professionals uit verschillende sectoren. Daarnaast zullen er ook inspirerende sprekers aanwezig zijn die hun ervaringen en kennis delen om de studenten te motiveren en te stimuleren om hun carrièredoelen te bereiken.

Als onderdeel van de Career Conference Day zullen er verschillende sprekers aanwezig zijn die verschillende onderwerpen behandelen. Zo zal Michael Kortekaas spreken over discipline en mentale veerkracht, terwijl Wouter Smit zal ingaan op vrijheid en hoe hiermee om te gaan wanneer je te maken krijgt met tegenslagen. Henk Arnoldus en Erik Borgman zullen praten over hoe discipline kan leiden tot vrijheid en daarbij magie als metafoor gebruiken.

Als student van EuroCollege is dit een geweldige kans om je kennis te vergroten en je carrière verder te ontwikkelen. De Career Conference Day biedt een unieke gelegenheid om te leren van ervaren professionals en om te ontdekken hoe je jouw carrière naar een hoger niveau kunt tillen. Mis deze kans niet!

Ook volgende jaar jouw eigen event organiseren? Kom dan langs op een open dag!