Hogere hotelschool | EuroCollege

Hogere Hotelschool

Toeristen zijn op zoek naar een totaalbeleving en daar kan jij een rol in spelen. Studeer aan de oudste hotelschool van Nederland en leer álles over hotellerie.

Hogere hotelschool | EuroCollege

Hogere hotelschool

Wil jij studeren aan de beste hogere hotelschool van Nederland? Kies dan voor de opleiding International Hotel & Hospitality Management bij EuroCollege! EuroCollege is de oudste hotelschool en presteert als een van de besten van Nederland.

·         Hogere Hotelschool diploma in 3 jaar
·         Beste & oudste hotelschool van Nederland
·         Internationaal stage lopen

 

Open dag Meld je aan

Stagelopen in het buitenland

Volg je een hogere hotelschool opleiding bij EuroCollege, dan profiteer je van ons uitgebreide netwerk. We werken samen met hotels en resorts in landen zoals Argentinië, China, India en Thailand. Grote kans dat je daar stage gaat lopen. Vind je dat nog een stapje te ver? Geen probleem! Je kunt ook dichter bij huis aan de slag.

Hogere hotelschool vakken

Op de hogere hotelschool van EuroCollege volg je verschillende soorten vakken. Je kennis krijgt een sterke basis met vakken zoals (online) marketing, bedrijfskunde, communicatie, kwaliteitsmanagent en sales. Daarnaast volg je deze hotelschool vakken:

·         Hotel Operations
·         Strategisch hotelmanagement
·         Restaurant bedrijfskunde
·         Restaurant Etiquette
·         Sociale Hygiëne
·         Hospitality Marketing
·         Facility Management
·         Yield Management
·         Food & Beverage
·         Wijnkennis
·         Frontoffice

Je carrière na de hogere hotelschool

Voor vakanties en zaken reizen steeds meer mensen de hele wereld over. Hotels en resorts ontvangen dagelijks ontelbaar veel bezoekers. De drukke zakenman wil lekker tot rust kunnen komen na een lange dag. De toerist in een resort wil het idee hebben dat hij in het paradijs is. Deze bezoekers zijn op zoek naar een totaalbeleving, waar jij later een rol in gaat spelen. De hogere hotelschool van EuroCollege bereid je hier uitstekend op voor. Je kan aan de slag als hotelmanager, sales manager, floor supervisor, restaurantmanager, cateringmanager. De meeste studenten gaan werken in het buitenland.

MBO Hotelschool

Zoek je een MBO opleiding op niveau 4? Dan hebben we bij EuroCollege de perfecte opleiding voor jou. Volg de MBO opleiding Evenementen & Hotelmanagement en stap een wereld binnen zonder grenzen. Na de middelbare hotelschool van EuroCollege kun je direct aan de slag óf heel gemakkelijk doorstromen naar de hogere hotelschool op het HBO.