EuroCollege is anders!

Ron Arendse is succesvol entrepreneur en vader van drie EuroCollege alumni. “Eigenlijk vijf als je de aanhang meetelt. EuroCollege heeft een grote stempel op ons gezinsleven gezet”.

Onze kinderen hebben van jongs af aan het ondernemerschap meegekregen. Toch zijn ze alle drie enorm verschillend en kwamen ze met een ander motief naar EuroCollege. De oudste had duidelijk extra aandacht en begeleiding nodig, hetgeen het reguliere onderwijs niet kon bieden. Daarentegen waren de middelste en de jongste opzoek naar stevigheid en uitdaging. Als ouders zochten wij een school waar ondernemers en praktijkmensen de kwaliteiten en talenten van onze kinderen versterken en verder door ontwikkelen. Onze kinderen hebben een sterk karakter. Dit vereist een krachtige aanpak. EuroCollege was het enige waarvan wij het idee kregen dat onze kinderen er nog veel sterker uit zouden komen.

Het fijne aan EuroCollege is de cultuur, die net als een ondernemend bedrijf, gericht is op professionaliteit en discipline. Studenten worden geconfronteerd met vele uitdagingen en lange dagen. Geen 9 tot 5 mentaliteit, maar een flinke dosis ambitie. “Niet gek dus dat zowel mijn zoon als dochter in een van hun medestudenten een partner vond”.

Praktijkervaring

EuroCollege besteedt ook veel aandacht aan praktijkervaring. Naast de verschillende stages zijn er ook “levensechte opdrachten voor externe bedrijven”. Ook ik heb mijn bedrijf ChockDesign hierin gefaciliteerd. Twee keer als externe opdrachtgever van een Senior Project voor de opleiding International Business & Entrepreneurship. “Het fijne aan deze projecten is dat je van externe invloeden nieuwe ideeën krijgt. Al bij de start van het project merk je dat je met zeer gemotiveerde mensen werkt. Ze zijn leergierig en zien het ook als een voorrecht om bij te mogen dragen aan een project. Daarnaast is het ook heel leuk om de nieuwe generatie ondernemers te zien stoeien met lastige vraagstukken. Maar en uitdaging gaan ze zeker niet uit de weg!”

EuroCollege is een uitstekende keuze voor veel verschillende type studenten. Gemotiveerde en ambitieuze studenten, die houden avn uitdaging en doelgericht met hun toekomst bezig willen zijn. Maar ook studenten die net even het schepje er bovenop moeten doen. EuroCollege is er om hen daarbij te ondersteunen met het begeleid onderwijs.

Ik zie dat alle drie mijn kinderen, en natuurlijk ook de aanhang, getransformeerd zijn tot nog volhardende, krachtige en doelgerichte aanpakkers. Klaar voor de toekomst en vastberaden om succesvol te worden. “De medewerking van EuroCollege in deze transformatie is groots. Young professionals, klaar voor de toekomst!”