Binnenkort is het zover, het EuroCollege Gala 2021. De hoogste tijd om de Senior Projectgroep aan jullie voor te stellen! Vandaag Orith Wrona, verantwoordelijke voor de Food & Beverage.

Korte introductie

Mijn naam is Orith Wrona, 21 jaar oud en ik studeer International Hotel & Hospitality Management aan EuroCollege Amsterdam.

Welk Senior Project heb je en wat houdt dit project in?

Het Senior Project waar ik aan werk is het EuroCollege Gala 2021. Dit gala wordt georganiseerd voor de studenten, staf en zakenrelaties van EuroCollege. Het EuroCollege Gala is het visitekaartje van de school.

Wat is jouw rol binnen de projectgroep?

Mijn rol binnen de projectgroep is het maken van lay-outs, daarnaast heb ik me ook bezig gehouden met de Food & Beverage en nu houd ik samen met de rest van de projectgroep bezig met de decoratie.  Tevens heb ik contact gehad met externe betrokken partijen.

Waarom wilde je deze rol en wat heb je hier tot nu toe van geleerd?

De reden dat ik mij bezig hield met de food & beverage (F&B) is, omdat ik na mijn studie als F&B manager aan de slag wil. Door deze rol te bekleden binnen de projectgroep, heb ik al een aantal dingen kunnen leren die bij deze functie komen kijken.

Hoe is het om nauw samen te werken in een groep?

Het nauw samenwerken in een groep is een goede leerschool, aangezien je door het samenwerken met de andere leden van de groep nieuwe vaardigheden leert en nieuwe inzichten krijgt. Daarnaast door nauw samen te werken binnen de Senior Projectgroep EuroCollege Gala 2021, heb ik de andere projectleden beter leren kennen en begrijp je elkaar beter.

Hebben jullie als groep al No Pain, No Gain momenten gehad in de organisatie van het gala?

Ja, wij hebben als groep al een aantal No Pain, No Gain momenten mee mogen maken. Door deze momenten heb ik dan ook meer kunnen leren, wat ik anders als deze momenten er niet waren geweest, niet had geleerd.

En jij persoonlijk?

Persoonlijk heb ik tijdens het Senior Project EuroCollege Gala 2021 ook No Pain, No Gain momenten gehad. Door deze momenten ben ik sterker in mijn schoenen gaan staan en ben ik er achter gekomen dat ik bepaalde vaardigheden in mij had waarvan ik anders niet had opgemerkt dat ik daarover beschikte.

Wat is tot nu toe je grootste leermoment geweest?

Mijn grootste leermoment tot nu toe is dat ik heb geleerd om niet alles alleen te willen doen en als ik ergens hulp bij nodig had, de andere projectleden om hulp te vragen. Het is uiteindelijk een project dat je samen doet met elkaar.

Wat zijn je carrière doelen en hoe draagt het Senior Project bij aan het behalen van die doelen?

Mijn carrière doel is dat ik na mijn studie F&B manager wil worden, het EuroCollege Gala 2021 draagt hier een bijdrage bij aan doordat er een diner zal plaatsvinden voor een groot aantal gasten en ik hierdoor veel kan leren voor de functie die ik later wil bekleden.

Daarnaast wil ik later mijn eigen hotel beginnen en dan kan ik bepaalde aspecten van het Senior Project later goed  toepassen binnen mijn eigen bedrijf.

Heeft Corona invloed gehad op jullie voorbereidingen?

Ja, door de maatregelen die de overheid had vastgesteld, hebben wij de concepten voor het EuroCollege Gala 2021 moeten aanpassen. Zo hebben we gehad dat er 30 personen op een locatie bij elkaar mochten komen en hadden we dus meer locaties waar het plaats kon vinden. Een ander concept was een online evenement, dit was op het moment dat er geen fysiek evenement meer plaats mocht vinden. Maar uiteindelijk zijn de corona maatregelen nu weer verminderd, waardoor een fysiek evenement weer mogelijk is.